Libnet.ro
UNICEF

07:00

O fetita de cinci ani a murit, dupa ce medicul a refuzat sa o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltator

Antena3 Antena3,
O fetita de cinci ani a murit, dupa ce medicul a refuzat sa o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltator

O fetita de cinci ani care suferea de astm brosic a murit, dupa ce medicul a refuzat sa o consulte pe motiv ca a ajuns cu zece minute intarziere la spital. in urma unei anchete s-a descoperit ca fetita nu. continuă pe Antena3

Deva:O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in urma carora a decedat in spital, potrivit Agerpres.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita in varsta de 12 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

O fetita, in varsta de 12 ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in ur.

O fetita de 12 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor.

Accident cumplit in centrul Devei. O copila de 12 ani a murit dupa ce s-a prabusit de la etajul opt al blocului

O copila de 12 ani a murit dupa ce s-a prabusit de la etajul opt al unui bloc din municipiul Deva. Tragedia s-a petrecut duminica dimineata.

VIDEO Fiul lui Klitschko de Romania are cinci ani si e la fel de pasionat de box

Colosul Bogdan Dinu se pregateste pentru centura WBA continentala, adica pentru titlul european, dupa meciul ratat anul trecut cu rusul Vladimir Tereskin, care s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergatoare galei din decembrie 2017. Cel mai mare suporter al sau este baietelul sau de doar cinci ani, Sasha Nicolas. Desi nu are decat cinci ani, baietelul lui Bogdan Dinu a invatat sa loveasca cu forta sacul de box.

Ploiesti: Cinci ani de inchisoare pentru fosta angajata a unei banci ce a furat teancuri de euro si apoi a pornit un incendiu in tezaurul sucursalei

Curtea de Apel Ploiesti a condamnat-o definitiv la cinci ani de inchisoare, pentru infractiunea de delapidare, pe o fosta angajata a unei banci care in urma cu sapte ani a sustras din tezaurul sucursalei din Ploiesti a bancii mai multe tancuri de euro, dupa care a pus foc in camera tezaurului, informeaza news. ro.

Un barbat din Botosani a murit dupa ce locuinta i-a ars in totalitate

Un barbat, in varsta de 81 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu din judetul Botosani. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dorina.

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc.

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )