Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum se joaca serviciile secrete cu mintea celor care se uita la TV

Antena3 Antena3,
Cum se joaca serviciile secrete cu mintea celor care se uita la TV

Paranoicii care suspectau ca serviciile secrete incearca sa manipuleze populatia cu ajutorul calculatorului si televizorului au motive temeinice de ingrijorare! O inventie patentata in SUA. continuă pe Antena3

inainte de intalnirea cu Trump, serviciile secrete americane se chinuie sa-i faca profilul psihologic lui Kim Jong-un

Experti din serviciile secrete americane incearca sa-i creioneze un profil psihologic dictatorului nord-coreean Kim Jong-un pentru a-i oferi presedintelui Donald Trump un avantaj daca va avea loc mult trambitata intalnire dintre cei doi, scrie Reuters.

Romania celor care muncesc

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei Romania celor care muncesc. Suntem in paradigma in care romanii sunt un fel de Dorel, un tip destul de inabil, betiv, gras si prost in tot ceea ce face. Sau.

Pot americanii sa descifreze personalitatea lui Kim Jong Un? Serviciile secrete lucreaza din greu la un profil psihologic cu care sa-l narmeze pe Trump nainte de ntlnirea celor doi

Expertii americani in informatii incearca sa construiasca un profil al personalitatii lui Kim Jong Un pentru a-i oferi presedintelui Donald Trump un avantaj in cadrul unui dintre cele mai importante summituri de dupa razboiul rece, arata o analiza Reuters. Dar misiunea lor, - de a-l descifra pe liderul nord-coreean despre care putina lume chiar stie ceva - este extraordinar de grea.

Dragnea: Romania pe care o iubim nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, aratand ca Romania nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea. Romania pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )