Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dragnea: Romania pe care o iubim nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea

Antena3 Antena3,
Dragnea: Romania pe care o iubim nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, aratand ca Romania nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea. Romania pe. continuă pe Antena3

Dancila, de Ziua Veteranilor de Razboi: E important sa transmitem si generatiilor viitoare respectul pentru istoria acestui popor. / Dragnea: Sa i omagiem pe acesti eroi care au luptat pentru ca noi sa fim liberi

Premierul Viorica Dancila a transmis ca Ziua Veteranilor de Razboi ne ofera ocazia sa ne aratam recunostinta fata de eroii care au luptat pentru acest popor si e important sa transmitem si generatiilor viitoare respectul pentru istoria acestui popor si fata de mostenirea pe care veteranii de razboi au lasat-o - Romania. De asemenea, Liviu Dragnea a scris intr-un mesaj pe Facebook ca de Ziua Veteranilor de Razboi, sa ii omagiem pe acesti eroi care au luptat pentru ca noi sa fim liberi si ca Romania pe care o iubim si pe care ne-o dorim mai europeana, mai prospera, mai dezvoltata, nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea.

Dancila, de Ziua Veteranilor de Razboi: Celor care sunt in viata le doresc sanatate si la multi ani!

Premierul Viorica Dancila a transmis duminica un mesaj de Ziua Veteranilor de Razboi, spunand ca aceasta este ocazia de a arata recunostinta fata de eroii care au luptat pentru tara si fata de curajul si sacrificiul lor. La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca Romania pe care o iubim si pe care ne-o dorim mai europeana, mai prospera, mai dezvoltata, nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea.

DESTINATIE 1 MAI. Lacul din Romania care este unic in Europa. isi schimba culoarea in functie de anotimp

Lacul Albastru, situat la poalele Muntilor Gutai, Romania, este unic in Europa datorita felului in care s-a format si datorita proprietatii sale de a-si schimba culoarea in functie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )