Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a luat UDMR in Olt mai multe voturi decat ProDemo, PSR sau PRU. Sincer, si noi am fost socati

Adevărul Adevărul,
Cum a luat UDMR in Olt mai multe voturi decat ProDemo, PSR sau PRU. Sincer, si noi am fost socati

Numarul mare de voturi, comparativ cu alte tururi de scrutin, inregistrate de UDMR in judetul Olt, un judet unde, la ultimul recensamant, erau inregistrati 66 etnici maghiari, este aproape un mister. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Sibiu: PNL nu are adversar si obtine aproape de cinci ori mai multe voturi ca PSD

Dupa centrallizarea voturilor din mai mult de 90% dintre sectiile de votare din judetul Sibiu, PNLcastiga detasat cu aproape 50% din voturi.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Brasov: USR- PLUS a obtinut de doua ori mai multe voturi ca PSD si a reusit o victorie surprinzatoare

Dupa centrallizarea voturilor din mai mult de trei sferturi de sectii de votare din judetul Brasov, USR-PLUS si PNL se situeaza, in aceasta ordine, pe primele locuri.

PSD a pierdut si in Coreea de Nord si China. Alianta 2020 USR PLUS si PNL au obtinut cele mai multe voturi

Alianta 2020 USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in China si in Coreea de Nord, in timp ce PSD s-a clasat pe ultimul loc sau, in cazul Coreei de Nord, nu a obtinut niciun vot.

Datele provizorii indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga in Italia

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The.

Datele provizorii din Italia indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The.

Membru PLUS: intr-o comuna din Calarasiau votat cu 324% mai multe persoane pe listele speciale decat pe cele permanente

Andrei Mita, membru PLUS, a scos duminica in evidenta ca exista unele zone din tara in care s-au exprimat mai multe voturi pe listele speciale fata de cele permanente si ca exista potential de frauda electorala.

INTERACTIV Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare. in Botosani sunt 18 maghiari inregistrati oficial, dar UDMR a obtinut 92

In toate judetele rosii unde PSD a castigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar si in alte patru, UDMR a obtinut zeci de mii de voturi in plus si scoruri de cateva ori mai mari decat la ultimul scrutin care a implicat competitia intre partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase in Neamt si Dambovita, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Avram: Am votat cu speranta ca nu vor mai exista voturi impotriva Romaniei niciodata

Carmen Avram,care ocupa locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a spus ca a votat cu speranta ca nu vor mai exista voturi impotriva Romaniei.

Mai multe ONG-uri i-au scris lui Iohannis si cer punerea in aplicare a rezultatelor referendumului privind justitia

Mai multe organizatii nonguvernamentale i-au adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care cer punerea in aplicare a rezultatelor referendumului privind justitia, inclusiv prin demararea procedurii de revizuire a Constitutiei si prin renuntarea la modificarile aduse codurilor penale. Semnatarii, printre care se numara Freedom House, Initiativa Romania si Coruptia Ucide, mai cer demisia ministrului de externe Teodor Melescanu si adoptarea in regim de urgenta a legii votului prin corespondenta.

VIDEO Cum explica tatal primarului Constantei faptul ca sotia sa incerca sa bage mai multe buletine de vot in urne. Ea nu vede, e batrana, pensionara

Vasile Fagadau, tatal primarului Constantei, a oferit primele explicatii despre incidentul de la sectia de votare unde sotia sa a fost prinsa in timp ce incerca sa introduca in urne mai multe buletine de vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )