Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum se obtine cea mai buna limonada. Cuptorul cu microunde, un ingredient putin cunoscut

Adevărul Adevărul,
Cum se obtine cea mai buna limonada. Cuptorul cu microunde, un ingredient putin cunoscut

Limonada, cea mai apreciata bautura racoritoare de sezon, se poate obtine prin mai multe metode. Adevarul va prezinta cateva retete pentru o limonada reusita. continuă pe Adevărul

Cum sa alegi cea mai buna tencuiala decorativa pentru casa ta

O casa frumoasa este frumoasa nu numai pe interior, ci si pe exterior. Unul dintre materialele importante care asigura frumusetea exterioara a casei este tencuiala decorativa.

Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [].

Avertismentul lui Neagu: cea mai buna handbalista a lumii a explicat de ce are nevoie Romania pentru o noua medalie mondiala

Romania ramane singura nationala din lume care n-a ratat nicio editie a Campionatului Mondial. Calificarea cu numarul 23 a venit, marti seara, dupa returul barajului cu Austria, la Stockerau.

Milenialii care s-au pregatit pentru succes. Au ajuns in doar 4 ani cea mai puternica asociatie de elevi din Romania

Asociatia Elevilor din Constanta a incheiat primul ciclu de educatie odata cu implinirea a 4 ani de existenta. La 11 iunie 2013 era infiintata oficial entitatea independenta de orice structura a Ministerului Educatiei, care nu se afla sub autoritatea Inspectoratului Scolar Judetean, precum Consiliul Judetean al Elevilor. in 2017, AEC este cea mai puternica organizatie de elevi din tara.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate ieri de biroul de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

EUROSTAT Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din intreaga Uniune Europeana, asta in primul trimestru din 2017. Asa arata cele mai recente statistici publicate de Eurostat.

Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile grupului de companii specializate in vanzari si servicii de promovare in domeniul sanatatii Farmaceutica Remedia RMAH), s-au apreciat cu 11,03%, in perioada 7-14 iunie 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Dragnea anunta ca vrea sa pastreze in viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre ministrii lui Grindeanu, desi multi au fost criticati dur in evaluarea PSD

Cea mai mare parte ei sau unii dintre ministrii actuali se vor regasi in viitorul guvern PSD, a anuntat joi Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa. El nu a facut nominalizari. Declaratia vine pe fondul criticilor dure la adresa celor mai multi ministri in evaluarea prezentata miercuri in sedinta conducerii PSD.

Miscarea face bine: Concursuri sportive si clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, in Parcul Tineretului, la Cea mai mare ora de sport VIDEO

Sambata, 17 iunie 2017, Parcul Tineretului din Bucuresti va fi gazda celei de-a saptea editii Cea mai mare ora de sport, un eveniment parte a campaniei nationale Miscarea face bine, in cadrul careia iubitorii miscarii in aer liber pot lua parte la clase gratuite de fitness, jocuri de fotbal, handball, tenis de masa, un concurs de stafeta de alergare pe 100 de metri si multe altele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )