Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum planuiau interlopii din Timisoara sa asasineze un jurnalist. inregistrari bomba din dosar: O sa-l impuscam

Antena3 Antena3,
Cum planuiau interlopii din Timisoara sa asasineze un jurnalist. inregistrari bomba din dosar: O sa-l impuscam

Dragos Bota, jurnalistul pe care mafia din Timisoara a vrut sa-l asasineze pentru ca dezvaluise afacerile cu droguri in care erau implicati mai multi interlopi locali, a vorbit la Antena 3 despre cum a fost la un pas de moarte, dar si cum a scapat de asasinat. continuă pe Antena3

PRIMARUL TIMISOAREI: Nu este un secret ca spitalele din Timisoara si din Timis au probleme cu indeplinirea standardelor de siguranta, sunt in cladiri vechi

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca una dintre prioritatile mandatului sau este infrastructura de sanatate si a subliniat ca unitatile spitalicesti din Timisoara si din judetul Timis au probleme in indeplinirea standardelor de siguranta, intrucat este vorba de cladiri vechi, scrie News.

Incendiu la un atelier de mobila din Timisoara

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la un atelier de mobila de pe strada Demetriade din Timisoara, in care sunt depozitate materiale lemnoase, vopseluri si lacuri, iar in urma incendiului sunt degajari mari de fum. 30 de pompieri lucreaza pentru stingerea focului, potrivit News.

Gropi uriase pe strazile din Timisoara! Soferii se plang ca si-au distrus masinile

Ca dupa bombardament, asa arata strazile din capitala Banatului. Traficul intens si zapada din acest an au lasat in urma gropi, unele chiar uriase. Soferii sunt cu adevarat revoltati si spun ca s-au saturat sa isi strice masinile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2578 seconds )