Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Hotnews Hotnews,
 Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele 3 luni din 2015 avem incasari suplimentare de 1 miliard de euro la buget. Cum nu putem sa-l verificam, trebuie sa-l credem pe cuvant, desi usurinta cu care minte actualul prim-ministru al Romaniei este de notorietate. Dar daca acest miliard suplimentar intr-adevar exista, si nu este doar un artificiu demagogic pe o hartie, atunci premierul Victor Ponta are sansa unica de a se transforma din plagiator intr-un erou reformator. Fara sa fie nevoie sa demisioneze. continuă pe Hotnews

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Victor Ponta: Pana in prezent 232 de firme au primit sanctiuni de la ANAF. Poate doar 150 meritau, pentru ceilalti nu vreau sa existe abuzuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei saptamanale de guvern din 2 aprilie despre sanctiunile date de ANAF in ultimul timp. Astfel premierul a declarat ca evaziunea fiscala trebuie combatuta in.

Victor Ponta: Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati decide NATO

Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati sunt decise la nivelul NATO, a declarat premierul Victor Ponta, fara alte detalii, intrebat de presa daca, in discutia cu seful Fortelor Aliate din Europa, s-a pus problema unor noi baze sau.

De ce are VICTOR PONTA dosare la DNA

Surse judiciare au declarat Romaniei libere ca Victor Ponta ar fi cercetat in dosarele lui Dan Sova pentru contractele de consultanta juridica incheiate cu CE Rovinari si CE Turceni. Romania libera a intrebat oficial DNA daca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) fata de Victor Ponta in doua dosare conexate. DNA a confirmat indirect existenta dosarelor desprinse din cele ale lui Dan Sova, dar care s-au conexat.

Victor Ponta, despre noua structura de recuperare a prejudiciilor din cadrul Guvernului: Sistemul nu avea cum sa functioneze. Nu exclud emiterea unei OUG

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre infiintarea unei directii in cadrul Guvernului care se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite prin hotarari judecatoresti in cauze penala. Victor Ponta a.

Victor Ponta: Este un moment istoric in relatia Romania - Turcia

Premierul Victor Ponta a subliniat importanta relatiei dintre Romania si Turcia, miercuri, in cadrul vizitei presedintelui turc Recep Tayip Erdogan, in Romania. Ponta a explicat ca acesta este un.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei in Uniunea Europeana si.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei din afara UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei si ca cele doua.

Ultima aroganta a lui Victor Ponta: Raspund doar jurnalistilor care achita taxe

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care a incercat sa explice de ce a refuzat sa raspunda la intrebarea unui jurnalist privind votul senatorilor PSD in cazul Sova. insa, in loc de un motiv credibil, Ponta a venit cu un argument pueril: jurnalistul care i-a adresat intrebarea reprezenta o companie ce nu si-a achitat taxele.

Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Referendumul pentru validarea propunerilor de revizuire a Constitutiei ar putea fi organizat la sfarsitul acestui an, a declarat astazi liderul PSD, premierul Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )