Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum poate profita Romania de organizarea Euro 2020

Adevărul Adevărul,
Cum poate profita Romania de organizarea Euro 2020

Arena Nationala va gazdui patru meciuri la turneul continental de peste sase ani, trei din grupe si unul din optimi. Competitia aduce, in primul rand, avantaje, nu doar pentru Bucuresti, ci si pentru tara. continuă pe Adevărul

UEFA a decis ca trei meciuri din grupe si unul din optimile EURO 2020 se vor organiza pe Arena Nationala

Bucurestiul va organiza trei meciuri din faza grupelor EURO 2020 si unul din optimile de finala ale competitiei, potrivit tragerii la sorti a UEFA. Romania este astfel parte din cele 13 tari care vor gazdui.

EURO 2020 in Romania: Minusurile Bucurestiului

Potrivit raportului de evaluare a celor 19 dosare de candidatura, intocmit de UEFA, Romania are de rezolvat in urmatorii sase ani probleme de infrastructura pentru a organiza in conditii optime meciuri de la Euro-2020. Astfel, raportul pentru Romania scoate in evidenta: .

Romania are peste 90 la suta sanse pentru gazduirea a patru meciuri la Euro 2020

Romania se afla printre cele 19 tari candidate pentru a organiza partide la turneul final al Euro-2020, care se va disputa in premiera in 13 orase de-a lungul Europei, avand, conform speculatiilor, peste 90 la.

UPDATE Euro 2020: Bucurestiul va gazdui patru meciuri/ Finala se joaca la Londra

Capitala Romaniei a fost desemnata vineri, la Geneva, sa gazduiasca patru meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2020. Bucuresti este unul dintre cele 13 orase din 13 tari care va gazdui Euro 2020.

Candidatura Bucurestiului pentru gazduirea meciurilor de la EURO 2020 a primit 12 voturi, in timp ce Budapesta a adunat trei voturi

Bucurestiul a adunat 12 voturi din partea membrilor ComitetuluiExecutiv al UEFA cu privire la gazduirea unor partide din cadrul EURO 2020, in timp ce Budapesta a primit trei voturi, potrivit site-ului oficial.

Presedintele LPF: Este numai meritul lui Mircea Sandu ca Bucurestiul va gazdui meciuri la Euro 2020

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, este de parere ca prezenta capitalei Romaniei printre orasele care vor gazdui meciuri la Euro 2020 i se datoreaza in exclusivitate lui Mircea Sandu. Sunt foarte bucuros.

Romania va organiza patru meciuri la Euro 2020

Romania va gazdui patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020, a anuntat, vineri, UEFA. Pe Arena Nationala din Bucuresti vor avea loc trei jocuri din faza grupelor si o partida din optimile de.

Marica vrea sa joace la Euro 2020. Va avea 35 de ani la momentul respectiv

Ciprian Marica a salutat decizia UEFA de a atribui Romaniei organizarea a patru meciuri la turneul final al CE din 2020.

Euro 2020: Cum s-a votat. Mircea Sandu anunta ca Bucurestiul a invins Budapesta

Mircea Sandu, fost presedinte al FRF si membru in Comitetul Executiv al UEFA, a dezvaluit cum s-a desfasurat votul care a adus Bucurestiului si Arenei Nationale organizarea a patru meciuri la Europeanul din 2020.

Oficial EURO 2020 la Bucuresti. Gazduim o optime de finala si trei meciuri din grupe

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui una dintre optimile de finala si alte trei meciuri din grupela Campionatul European de Fotbal 2020 dupa cum a anuntat, vineri, Michel Platini, presedintele UEFA in cadrul unei ceremonii la Lausanne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )