Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum povesteste barbatul n alb, colonelul Catalin Paraschiv, agresarea jurnalistului HotNews.ro si cum raspunde la acuzatia ca i-a luat telefonul: Daca i l-am spart, de unde are imaginile?!

Hotnews Hotnews,
 Cum povesteste barbatul n alb, colonelul Catalin Paraschiv, agresarea jurnalistului HotNews.ro si cum raspunde la acuzatia ca i-a luat telefonul: Daca i l-am spart, de unde are imaginile?!

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, banuit a fi omul in alb care a condus represiunea violenta din Piata Victoriei de vineri seara, a acordat marti un interviu pentru Kamikaze. Colonelul recunoaste ca este omul in alb care a coordonat interventia, dar spune ca nu oamenii lui au lovit persoane nevinovate si jurnalisti. Referitor la agresarea reporterului HotNews. ro Robert Mihailescu, caruia i-a smuls telefonul si i l-a dat unui jandarm care l-a spart de caldaram, colonelul face adevarate piruete spunand ca nu isi aminteste, dar ca e posibil, insa se intreaba cum de exista imagini cu el din moment ce ar fi spart telefonul?!ii raspundem simplu domnului colonel: Reportul HotNews. ro transmitea live pe pagina de Facebook a ziarului. HotNews. ro a relatat incidentul in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce Robert Mihailescu a revenit de la Sectia 1 de Politie, unde a depus plangere. continuă pe Hotnews

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, recunoaste ca el este omul in alb: E vara, e cald, asa am venit imbracat de acasa

Kamikaze a difuzat, marti seara, un interviu cu Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, care recunoaste ca el este omul in alb, coordonator al interventiei jandarmilor de la protestul de vineri seara din Piata Universitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )