Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se pozitioneaza Romania, dupa alegeri, in dezbaterea cresterea taxelor vs. relaxare fiscala?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum se pozitioneaza Romania, dupa alegeri, in dezbaterea cresterea taxelor vs. relaxare fiscala?

Cum se va pozitiona Romania dupa alegerile parlamentare castigate de USL in cadrul dezbaterii care mistuie Europa: cresterea taxelor vs. relaxarea fiscala ? Isi va respecta Victor Ponta promisiunile electorale de relaxare fiscala si va ramane in tabara. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se pozitioneaza Romania, dupa alegeri, in dezbaterea relaxare fiscala vs. crestere a taxelor?

Cum se va pozitiona Romania dupa alegerile parlamentare castigate de USL in cadrul dezbaterii care mistuie Europa: cresterea taxelor vs. relaxarea fiscala ? Isi va respecta Victor Ponta promisiunile electorale de relaxare fiscala si va ramane in tabara.

Romania dupa alegeri: Sistemul Iliescu pe o treapta superioara

Lucrurile erau limpezi: Romania se indrepta, inca din aprilie 2012, odata cu inlaturarea fortata prin traseism fara rusine) a guvernului Ungureanu, in directia restauratiei cleptocratic-autoritariste. Se revenea la sistemul Iliescu pe o treapta superioara. Nu era vorba doar de mexicanizarea inaugurata de Adrian Nastase, ci de un scenariu mult mai ambitios. Trebuia pusa o botnita definitiva justitiei independente. De fapt, inca din ianuarie, devenise clar ca Antenele si patronul lor se jurasera sa-l termine pe Traian Basescu.

Ponta: Acordul dintre USL si grupul minoritatilor, valabil si dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca acordul de colaborare dintre USL si grupul celor 18 deputati care reprezinta minoritatile nationale este valabil si dupa alegeri. Cu grupul celor 18 deputati.

Europa urmareste indeaproape ce se intampla in Romania, imediat dupa alegeri. Raportul MCV va fi influentat de asta

Comisia Europeana spune ca raportul MCV pe justitia din Romania depinde si de ceea ce se va intampla in perioada ce urmeaza alegerilor. in functie de cum va evolua situatia din Romania in perioada.

Dupa alegeri. Romania si viitorul european al libertatii

Alegerile din 9 decembrie 2012 creeaza o situatie politica si constitutionala inedita in intervalul de dupa mai 1990- o alianta este pe cale sa detina in cele doua camere o majoritate calificata ce ii va permite, in cazul in care o va dori, sa purceada la modificarea constitutiei. A cauta in specificul national si in istoria noastra indepartata radacinile acestei evolutii electorale mi se pare inutil si contraproductiv.

ARD s-a DESFIINTAT dupa alegeri, functionand doar ca alianta electorala

PDL, PNTCD si Forta Civica continua pe drumuri separate, Alianta Romania Dreapta desfiintandu-se odata cu alegerile de duminica. Alianta s-a desfiintat, cu explicatia ca a fost o asociere.

Antonescu: Dupa alegeri o sa cer un congres extraordinar in PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare de duminica va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului. El a afirmat ca in acest context se poate .

Lider PDL Buzau: Dupa alegeri se asteapta sa cada capete; demisia-un instrument la ...

Vicepresedintele PDL Buzau, Valeriu Alecu, afirma ca dupa esecul inregistrat de ARD la alegeri multi se asteapta sa cada capete, si apreciaza ca liderul PDL Vasile Blaga va demisiona daca va ajunge la concluzia ca a gresit in coordonarea campaniei pentru alegerile parlamentare, potrivit Mediafax. Valeriu Alecu, care a pierdut mandatul de deputat de Buzau in urma alegerilor de duminica, a declarat, marti, ca decizia de a demisiona dintr-o functie este unilaterala iar daca va ajunge la .

Ponta, intrebat daca i-a telefonat Basescu dupa alegeri: Nu. ...

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, daca a primit vreun telefon de la presedintele Traian Basescu dupa anuntarea rezultatelor de la scrutinul de duminica, el raspunzand negativ si adaugand ca doar in America sunt oamenii politicosi, potrivit Mediafax. Intrebat daca a primit telefon de la Traian Basescu duminica, avand in vedere rezultatul alegerilor, Ponta a raspuns: Nu. Dar nici nu era cazul. Doar in America sunt oamenii politicosi. USL a castigat 58,61% din voturile pentru .

Victor Ponta, la prima reuniune a BPN al PSD dupa alegeri: PSD si UNPR vor fuziona

PSD si UNPR vor fuziona, a anuntat marti la pranz liderul social-democrat Victor Ponta, la prima reuniune a Biroul Permanent National al partidului pe care il conduce, dupa alegerile parlamentare. UNPR a candidat la alegerile parlamentare de duminica in alianta cu USL.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )