Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au reactionat vedetele la victoria lui Joe Biden

ADPM ADPM,
Cum au reactionat vedetele la victoria lui Joe Biden

Nu reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca majoritatea starurilor de la Hollywood l-au sustinut pe Joe Biden in cursa pentru Casa Alba. Iata cum au reactionat vedetele cand au aflat despre victoria acestuia! . continuă pe ADPM

Dave Chappelle la SNL: singurul discurs pe care trebuie sa-l vezi dupa victoria lui Joe Biden in SUA

Dave Chappelle este unul dintre cei mai relevanti comedianti la ora actuala si a tinut un discurs cat se poate de relevant despre victoria lui Joe Biden in fata lui Donald Trump la alegerile.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Europa rasufla usurata. Donald Trump a pierdut alegerile. Victoria in alegerile prezidentiale din SUA a democratului Joe Biden a fost imediat salutata de liderii europeni, in frunte cu Angela Merkel si Emmanuel Macron. insa liderii Ungariei, Poloniei si Marii Britanii nu sunt prea fericiti.

Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata seara, un mesaj dupa victoria in alegeri a democratului Joe Biden. Liderul social-democrat afirma ca PSD va continua sa sustina si sa investeasca in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic romano-american.

VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston

Joe Biden a devenit al 46-lea presedinte al SUA, acesta invingandu-l pe Donald Trump. Actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit intr-un mod unic pe strazile din Boston, iar postarea a adunat peste un milion de like-uri pe contul de Instagram al celor de la People.

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Un sustinator afro-american al lui Joe Biden a fost impuscat mortal pe strazile din SUA

Victoria lui Joe Biden aduce bucurie, dar si evenimente nefericite in Statele Unite ale Americii. MarQuies Demone Patterson, un tanar in varsta de 31 de ani, a fost impuscat in strada, in Cal Anderson Park di.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Vedetele care l-au felicitat pe Joe Biden. Lady Gaga, mesaj cu ochii in lacrimi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitatpe Joe Biden pentru castigarea alegerilor prezidentiale din SUA inca de sambata, 7 noiembrie. Gestul sau nu a fost unic, mai multi lideri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )