Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata seara, un mesaj dupa victoria in alegeri a democratului Joe Biden. Liderul social-democrat afirma ca PSD va continua sa sustina si sa investeasca in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic romano-american. continuă pe Antena3

Ciolacu saluta alegerea lui Joseph Biden

Marcel Ciolacu: ,,La finalul unei campanii electorale desfasurate in conditii si cu mize exceptiona.

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Europa rasufla usurata. Donald Trump a pierdut alegerile. Victoria in alegerile prezidentiale din SUA a democratului Joe Biden a fost imediat salutata de liderii europeni, in frunte cu Angela Merkel si Emmanuel Macron. insa liderii Ungariei, Poloniei si Marii Britanii nu sunt prea fericiti.

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

ALEGERI SUA: Joe Biden declara ca nu are nicio indoiala privind victoria sa in alegeri

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Joe Biden, a declarat ieri ca nu are nicio indoiala cu privire la victoria sa asupra lui Donald Trump, odata ce toate rezultatele vor fi cunoscute, in timp ce rivalul sau republican contesta in justitie operatiunile de numarare a voturilor.

Predictie CNN: Joe Biden a castigat alegerile si va fi al 46-lea presedinte al SUA

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile si va fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, arata predictia CNN. Biden a reusit sa-si asigure mult dorita victorie in Pennsylvania, statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )