Libnet.ro
UNICEF

07:01

Cum a reusit un interlop din Buzau, infectat cu coronavirus, sa inchida un cartier cu 2.000 de locuitori (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Cum a reusit un interlop din Buzau, infectat cu coronavirus, sa inchida un cartier cu 2.000 de locuitori (VIDEO)

Un membru al clanului Pistol din Buzau, cunoscut sub numele de Comitet, a infectat direct 19 apropiati, iar numarul de cazuri de coronavirus din cartierul Posta a explodat in weekend. Din aceasta cauza, autoritatile au luat masura inchiderii cartierului cu peste 2000 de locuitori. continuă pe Antena3

Cum arata cartierul din Buzau, unde 2.000 de oameni sunt in carantina si in zona nu este nicio farmacie

Este o adevarata desfasurare de forte in cartierul Posta din Buzau, acolo unde autoritatile au decis in miez de noapte ca intreg cartierul sa intre in carantina, dupa ce 19 oameni din aceeasi familie au fost infectati cu coronavirus.

Doi bebelusi, plimbati printr-un centru de carantina din Buzau. Unul dintre ei a fost confirmat ulterior cu coronavirus

Procurorii din Buzau fac verificari intr-un nou dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor , dupa ce doi bebelusi au fost plimbati prin camerele unui centru de carantina. Ulterior, unul dintre nou-nascuti a fost confirmat cu coronavirus.

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Trump ameninta ca va impune tarife Chinei din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca acordul comercial cu China are acum o importanta secundata in fata pandemiei de coronavirus si a amenintat ca ca va impune noi tarife Beijingului, administratia sa lucrand la masuri de retorsiune legate de epidemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )