Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cum a reusit un roman sa jefuiasca o banca din Marea Britanie fara sa fie prins

Antena3 Antena3,
Cum a reusit un roman sa jefuiasca o banca din Marea Britanie fara sa fie prins

Ion Craciunescu este un roman in varsta de 64 de ani, care este cautat de politistii pritanici, dupa ce a folosit un dispozitiv suspect pentru a jefui o banca din Luton. Alarma a fost data vinerea trecuta,. continuă pe Antena3

Un roman de 64 de ani A JEFUIT o banca din Marea Britanie! Barbatul a pus la cale un plan ca-n filme (FOTO)

Un roman de 64 de ani este autorul unui jaf inedit la o banca din Anglia. Barbatul este cautat pe tot teritoriul Regatului Unit, dupa ce, saptamana trecuta, in orasul Luton, a dat o spargere demna de un.

Experienta TRAUMATIZANTA prin care a trecut o regina a frumusetii din Marea Britanie: Este ca cel mai rau cosmar al tau, cel mai oribil film horror pe care l-ai vazut vreodata

O regina a frumusetii din Marea Britanie a fost fortata de familia ei sa se marite cu un barbat din Bangladesh, care o viola in fiecare zi ca sa o lase gravida pentru a se putea muta in Marea Britanie,.

Video Romnii care ar putea sa schimbe piata imobiliara din Marea Britanie. Inventia lor i-a adus n atentia guvernului britanic

Mergem la Londra si facem cunostinta cu Vadim Toader, un tanar roman absolvent al Universitatii Oxfrod. A renuntat la o slujba bine platita si s-a apucat de propria afacere impreuna cu alt roman.

The Guardian: Sistemul national de asistenta medicala din Marea Britanie foloseste manusi medicale realizate n Malaezia, n fabrici acuzate de munca fortata

National Health Service, Sistemul de asistenta medicala de stat in Regatul Unit, foloseste manusi medicale realizate in fabricile din Malaezia, unde se presupune ca migrantii sunt supusi la munca fortata, ore suplimentare fortate, sclavie bazata pe datorii, retinerea salariilor si confiscarea pasapoartelor, relateaza The Guardian.

DE NECREZUT! Un roman a reusit sa jefuiasca o banca din Luton fara sa fie prins

Un roman, in varsta de 64 de ani, este cautat de politistii britanici, dupa ce a folosit un dispozitiv suspect pentru a jefui o banca din Luton saptamana trecuta. Astfel, vineri, in jurul orei 11:40,.

CJUE A DECIS: Marea Britanie poate sa renunte unilateral la Brexit

Theresa May a amanat votul asupra acordului de Brexit Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a stabilit, ieri, ca Marea Britanie are dreptul sa renunte in mod unilateral la decizia de a parasi Uniunea Europeana Brexit), fara sa consulte celelalte state membre ale blocului comunitar.

Lovitura dura pentru Marea Britanie, pe tema Brexit: Nu vom renegocia

Uniunea Europeana nu va renegocia deloc proiectul de acord pe tema Brexit semnat cu Marea Britanie, a declarat luni seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Am decis sa convoc joi o reuniune a.

Secretarul de stat Mike Pompeo a rupt tacerea! Ce se va intampla in relatia SUA-Marea Britanie in cazul unui Brexit dur

Mike Pompeo, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, a dat asigurari, luni, ca America isi va pastra legaturile puternice cu Marea Britanie, chiar si in cazul in care Regatul Unit va parasi Uniunea.

Marea Britanie poate renunta la Brexit

Curtea Europeana de Justitie a decis ca Marea Britanie poate anula intreaga procedura Brexit, fara sa aiba voie de acordul celorlalte 27 de state membre ale Uniunii Europene. Decizia Curtii Europene vine.

Curtea de Justitie a UE: Marea Britanie poate renunta unilateral la Brexit

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis luni ca Marea Britanie poate renunta unilateral la iesirea din blocul comunitar, fara a consulta celelalte state membre. Decizia curtii europene vine in contextul in care marti, in parlamentul Britanic, va avea loc un vot privind acordul de Brexit propus de premierul Theresa May.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3356 seconds )