Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum ne revenim dupa o dezamagire in dragoste si care este cea mai mare greseala pe care o facem cand suferim - sfaturile psihologului

Adevărul Adevărul,
Cum ne revenim dupa o dezamagire in dragoste si care este cea mai mare greseala pe care o facem cand suferim - sfaturile psihologului

Psihologii spun ca, dupa ce esti tradat in dragoste, este normal sa simti durere, furie, confuzie. Cum sa treci peste doliul sufletesc? Adevarul va va prezinta sfaturile psihologilor: ce putem sa facem atunci cand simtim ca viata nu mai are sens. continuă pe Adevărul

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Forbes. Cine este cea mai bine platita artista in anul 2015

Cantareata Kate Perry este cea mai bine platita artista a anului 2015, potrivit topului intocmit de Forbes.

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

Care este pentru studentii romani cel mai important criteriu de selectie al universitatilor

Mai mult de jumatate dintre tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani aleg universitatea in functie de sansele de angajare imediat dupa absolvire.

Care este transferul SURPRIZA pe care il pregateste Gigi Becali

Dupa ce a anuntat ca l-a convins pe Tahar, de la Gaz Metan, sa semneze cu Steaua, Gigi Becali a spus ca va aduce si un atacant, unul care va da multe goluri. Surpriza pregatita de finantatorul Stelei a fost.

Bogdan Aurescu, la intalnirea cu secretarul general al NATO: Este important sa se acorde o atentie deosebita regiunii Marii Negre, care este esentiala pentru securitatea Aliantei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a aviut joi o intrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. in cadrul discutiilor, seful diplomatiei romane a evidentiat ca este important sa se acorde o.

Politist aradean, cercetat sub control judiciar. Care este motivul

Un agent de politie judiciara din Arad este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat ca a fost si administrator al unei societati comerciale ce apartine sotiei sale.

Legea pensiilor militare de stat, ADOPTATA de Senat. Care este urmatorul pas

Proiectul de lege initiat de guvern, care stabileste regimul pensiilor militarilor, a fost votat luni in plenul Senatului cu 119 voturi pentru, un votimpotrivasi doua abtineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )