Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu. continuă pe B1

Jean Francois Fallacher, Orange: Cea mai importanta decizie a carierei a fost sa trec de pe cercetare in vanzari

Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania, cea mai mare companie de telefonie mobila, cu peste 10 milioane de clienti, spune ca cea mai importanta decizie a carierei sale a fost chiar la inceput cand s-a mutat din domeniul cercetarii in zona de.

Rovana Plumb: Nu imi este teama ca unii colegi vor vota in cazul numirii lui MRU la sefia SIE. Coalitia este functionala si sprijina Guvernul Ponta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in sedinta Biroului Politic Permanent al PSD a fost transmis un mesaj de unitate si de.

Rovana Plumb: Nu imi este teama ca unii colegi vor vota in cazul numirii lui MRU la sefia SIE. Coalitia este functionala si sprijina Guvernul Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in sedinta Biroului Politic Permanent al PSD a fost transmis un mesaj de unitate si de.

Cine este cea mai sexy vedeta vegetariana din lume, in 2015, aleasa de PETA

Reprezentantii organizatiei PETA People for the Ethical Treatment of Animals) au alcatuit topul celor mai sexy vedete vegetariene din lume in 2015, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax. Astfel, Miley Cyrus a fost desemnata cea mai sexy vedeta vegetariana din lume pe anul 2015.

Rovana Plumb, despre votul privind sefia SIE: Este clara linia politica a PSD. Marti dimineata va mai exista o consultare in coalitie (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinta interimara a PSD, a declarat luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca in cazul votului pentru numirea lui Mihai Razvan ungureanu la sefia SIE, linia politica a PSD nu s-a schimbat,.

Rovana Plumb: Guvernarea continua in actuala formula, coalitia este functionala

Guvernarea va continua in actuala formula deoarece PSD este un partid puternic iar guvernarea este stabila si coalitia functionala, a afirmat presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, la sedinta Biroului.

Rovana Plumb la QA: Nominalizarea lui MRU este pripita, este politica

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a spus sambata, la QA, ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru fotoliul de director al SIE este una pripita si a fost facuta fara sa se tina.

Rovana Plumb, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Este facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului in lipsa lui Victor Ponta, a declarat luni ca in sedinta Biroului Permanent a partidului de luni s-a decis ca social-democratii nu sustin nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, sustinand ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu a fost facuta intr-o maniera netransparenta.

Rovana Plumb: PSD nu va vota nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE

Rovana Plumb, presedintele interimar la PSD, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent ca guvernarea va continua in actuala formula deoarece PSD este un partid puternic iar guvernarea este stabila si coalitia functionala, precizand ca este in permament contact cu liderul PSD, premierul Ponta .

Rovana Plumb: Actuala coalitie majoritara va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua masurile socio-economice

Rovana Plumb a declarat ca actuala coalitie majoritara va continua guvernarea, informeaza Agerpres. Majoritatea pe care o avem in Parlament, coalitia la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )