Libnet.ro
UNICEF

09:30

Forbes. Cine este cea mai bine platita artista in anul 2015

România Liberă România Liberă,
Forbes. Cine este cea mai bine platita artista in anul 2015

Cantareata Kate Perry este cea mai bine platita artista a anului 2015, potrivit topului intocmit de Forbes. continuă pe România Liberă

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine

F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.

Peste 1.200 de detinuti AU EVADAT. Este cea mai mare evadare din istorie!

Peste 1. 200 de detinuti dintr-o inchisoare din Yemen au evadat, in urma unor confruntari violente cu fortele de ordine. Printre acestia se numara si suspecti Al-Qaeda. Incidentul a.

Cel mai bine clasat roman din ATP

Tenismanul Marius Copil este cel mai bine clasat roman in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP), dat publicitatii luni si in care ocupa locul 187, cu o pozitie mai jos fata de saptamana trecuta,.

Promisiunea chinezilor: OnePlus 2, un telefon mai bine securizat decat iPhone

OnePlus 2 este asteptat la sfarsitul lunii iulie, iar dezvoltatorii sai profita, pana atunci, de toate strategiile de marketing pe care le au la indemana. OnePlus are un statut foarte bun, inainte de lansarea noului model. Dupa ce a impresionat in 2014, pentru OnePlus 2asteptarile sunt ridicate. Totusi, popularitatea modelului de anul trecut s-a datorat [] Promisiunea chinezilor: OnePlus 2, un telefon mai bine securizat decat iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

Germania a inchis in acest weekend cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reactoarele nucleare pana in 2022 .

Cea mai spectaculoasa si ieftina rochie de mireasa! Materialul a surprins pe toata lumea

Sa te refugiezi intr-un hobby si sa faci ceea ce iti place atunci cand esti in depresie este cel mai indicat lucru. Asa a facut si o femeie diagnosticata cu scleroza care nu reusea sa isi gaseasca un.

Fostul presedinte al CJ Hunedoara, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a primit cea mai inalta distinctie a Episcopiei Ortodoxe a Devei si Hunedoarei

Mircea Molot, fostul presedinte al CJ Hunedoara, a primit cea mai inalta distinctie a Episcopiei Ortodoxe a Devei si Hunedoarei. in ciuda faptului ca este urmarit penal petnru coruptie, decoratia Episcopiei.

Jean Francois Fallacher, Orange: Cea mai importanta decizie a carierei a fost sa trec de pe cercetare in vanzari

Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania, cea mai mare companie de telefonie mobila, cu peste 10 milioane de clienti, spune ca cea mai importanta decizie a carierei sale a fost chiar la inceput cand s-a mutat din domeniul cercetarii in zona de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )