Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum s-a folosit Marian Godina de Facebook pentru a prinde autorul unui accident mortal

Playtech Playtech,
Cum s-a folosit Marian Godina de Facebook pentru a prinde autorul unui accident mortal

Autorul unui accident mortal din Bucuresti a fost prins dupa ce Marian Godina, politistul celebru pentru povestile publicate pe Facebook, a facut apel la fanii lui si i-a rugat sa ofere informatii pe tema accidentului. Autorul accidentului mortal de circulatie produs miercuri dimineata pe bulevardul Energeticienilor din Capitala a fost prins, vineri seara, cu ajutorul []. continuă pe Playtech

Marian Godina, noua postare pe Facebook: Sistem original antifurt a oglinzilor auto, marca Brasov (FOTO)

Marian Godina a prezentat isprava unui brasovean pe pagina sa personala sa personala de Facebook. Barbatul, exasperat de faptul ca i s-au furat de mai multe ori oglinzile de la masina, a dat startul unei noi.

Marian Godina si mesajul care a induiosat internetul

Marian Godina, politistul haios din Brasov, a induiosat internetul cu cea mai recenta postare pe Facebook. Fiind un mare iubitor de caini, iar vineri fiind ziua celui mai bun prieten al omului, Godina.

Vestea care l-a daramat pe Marian Godina. Autorul accidentului mortal din Bucuresti, lasat liber

Dupa ce presupusul autor al unui accident mortal petrecut in Bucuresti a fost prins cu ajutorul mobilizarii pusa la cale pe Facebook de Marian Godina, procurorul care instrumenteaza dosarul l-a lasat pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )