Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum s-a nascut cel mai nebun gol din Liga Campionilor: autorul a povestit ce i-a trecut prin cap si cum a vazut faza

Adevărul Adevărul,
Cum s-a nascut cel mai nebun gol din Liga Campionilor: autorul a povestit ce i-a trecut prin cap si cum a vazut faza

Liga Campionilor, editia 2015-2016, a avut de toate in prima etapa din faza grupelor: un gol fabulos, o borna istorica pentru Messi si multe rezultate-surpriza. continuă pe Adevărul

Toshiba Satellite Click 10 ar putea fi cel mai ieftin hibrid

Sistemele hibride sau convertibile au multe merite si avantaje. Pana laToshiba Satellite Click 10 insa, erau si foarte scumpe. Daca erati in cautarea unei tablete accesible cu Windows 10 pentru portabilitate, dar v-ati fi dorit si un dock cu tastatura pentru momentele in care vreti sa scrieti un pic mai mult, un gadget precum Toshiba [] Toshiba Satellite Click 10 ar putea fi cel mai ieftin hibrid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Chinezii nu vor sa puna monopol doar asupra pietei de telefoane mobile, aparent. China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Satelitul a fost lansat de la centrul Jiuquan din provincia Gansu, din nord-vestul tarii, la ora [] Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi

Ce au hipsterii si jihadistii in comun? in afara de afinitatea pentru barba stufoasa, ar mai fi ceva care s-ar putea sa te surprinda. Acum cativa ani, au aparut informatii care leaga modelul iconic F-91W de la Casio de teroristii cu bombe si tot tacamul. Armata americana chiar a trecut ceasul pe lista indiciilor de [] Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor

Exista de mult timp numeroase teorii potrivit carora nazistii consumau diverse substante, dar un studiu recent o confirma. Norman Ohler, scriitor german, a publicat recent o carte care serveste drept certificare a suspiciunilor istoricilor. Nazistii, impreuna cu liderul Adolf Hitler, consumau cu regularitate droguri, inclusiv metanfetamina, in timp ce puneau la cale planuri de cucerire [] Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului

Maze Runner: The Scorch Trials Labirintul: incercarile focului) ruleaza in cinematografele din Romania. Noi am fost la avanpremiera, la Grand Cinema and More, si aceasta este recenzia noastra pentru el. Anul trecut am vazut un nou val de productii cinematografice bazate pe romane de succes. E o reteta care a functionat in trecut, iar Hunger [] Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Liviu Dragnea: Cel mai devreme la 1 decembrie, vom anunta candidatul la Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca PSD va anunta candidatul la Primaria Capitalei, cel mai devreme la 1 decembrie. Sigur nu.

Ryanair vrea sa devina cel mai mare operator aerian low-cost din lume pana in 2024

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri.

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )