Libnet.ro
UNICEF

23:00

Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Playtech Playtech,
Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Chinezii nu vor sa puna monopol doar asupra pietei de telefoane mobile, aparent. China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Satelitul a fost lansat de la centrul Jiuquan din provincia Gansu, din nord-vestul tarii, la ora [] Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

FOTO: Cum arata cel mai sofisticat satelit de observatie lansat de China

China a lansat, luni, cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru.

China a lansat luni Gaofen-9, cel mai sofisticat satelit de observatie

China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9. Acesta poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Gaofen-9 a fost lansat din provincia Gansu la bordul unei rachete tra.

FOTO. Porsche a lansat cel mai performant vehicul electric din istorie. Rival de temut pentru Tesla

Porsche Mission E, vehicul prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, este conceptul care anunta viitorul electric al producatorului de masini sport. Modelul este cel mai performant vehicul electric, concept sau in serie, lansat vreodata.

Aeroportul din Suceava va fi cel mai modern din tara

Dupa finalizarea lucrarilor de modernizarea incepute in anul 2013, Aeroportul Stefan cel Mare din Suceava va deveni cel mai modern din tara. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a aratat ca Suceava are singurul aeroport din Romania care isi incheie lucrarile de modernizare. Totodata acesta sustine ca din aeroportul sucevean este cel mai modern din tara, cu cea mai noua tehnologie pentru zboruri.

China a lansat Gaofen-9

China a lansat astazi cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru, conform site-ului www. nasaspaceflight. com.

Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Sony are prima gama de camere foto mirrorless full frame, iar dintre acestea A7s s-a remarcat cel mai bine pentru videografi. Acum, noul model promite imbunatatiri semnificative.

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Livrarile de spatii industriale si logistice in 2015, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Volumul livrarilor de spatii industriale si logistice noi din tara noastra vor atinge, in 2015, cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimii sapte ani, 130. 000 de metri patrati fiind programati pentru livrare pana la finele acestui an, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Simona Halep: imi doresc sa joc cel mai bun tenis la Singapore

Simona Halep a declarat, miercuri, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti, ca doreste sa joace cel mai bun tenis al sau la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )