Libnet.ro
UNICEF

05:15

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

Playtech Playtech,
Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Cosmonautul rus Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant sambata, alaturi de alti doi colegi de pe Statia spatiala international ISS), devenind omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni, relateaza AFP.

FOTO Ghenadi Padalka, astronautul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA.

Astronautul care a depasit RECORDUL de timp petrecut in spatiu, a revenit pe Pamant

Astronautul rus Ghenadi Padalka, omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, s-a intors pe Pamant. El a aterizat in stepele din Kazakhsta, sambata dimineata, intr-o capsula Soyuz.

Ion Cristoiu: Criza Refugiatilor are un mare castigator, Rusia. E un adevar pe care-l stie de mai mult timp Germania

Marele castigator din aceasta criza a refugiatilor care a creat haos in intreaga Europa este Rusia, este de parere Ion Cristoiu. intr-un editorial pe blogul sau personal, ziaristul afirma ca nu mai exista.

Premierul Bavariei, aliat al Angelei Merkel, critica deciziile cancelarului german privind migratia: Primirea refugiatilor, o eroare care ne va ocupa mult timp

Horst Seehofer, premierul landului german Bavaria si liderul Uniunii Crestin-Sociale, un aliat al Angelei Merkel, s-a distantat de pozitia acesteia privind migratia, afirmand ca primirea unui numar atat de mare de refugiati reprezinta o eroare care ne va ocupa mult timp. Decizia primirii refugiatilor ajunsi in Ungaria este o eroare care ne va ocupa mult timp, a declarat Horst Seehofer intr-un interviu acordat Der Spiegel, potrivit Mediafax.

Padalka, cosmonautul cu cele mai multe zile in spatiu, s-a intors pe Pamant

Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant de pe Statia spatiala international. Cosmonautul rus a devenit omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni. Padalka a fost insotit in.

VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera US Open dupa titlul din 2011), liderul mondial trecand in patru seturi de Roger Federer. Diferenta dintre cei doi a fost foarte mica, cifrele partidei de pe Arthur Ashe stand marturie in acest sens. Astfel, Nole a castigat cu doar doua puncte mai mult decat Roger 147-145), in timp ce Federer a dominat categoric la lovituri castigatoare 56-35) si la punctele castigate cu primul serviciu.

Avocat: Sorin Oprescu a fost avertizat de foarte mult timp ca i se pregateste ceva

Sorin Oprescu le-a spus judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti ca nu a luat niciodata mita si ca a fost avertizat de foarte mult timp ca i se pregateste ceva, a declarat luni avocatul acestuia, Alexandru Chiciu, potrivit Agerpres.

Afacerile din comert au crescut in iulie cu 10,7% fata de luna precedenta ca serie bruta. Vanzarile de animale si cereale au avansat cel mai mult

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia vanzarilor auto, a crescut in luna iulie, in termeni nominali, fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 10,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,2%.

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )