Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018

Abia dupa terminarea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, incepe adevarata distractie. Actorii, echipele de filmare, dar si staruri din lumea modei sau a muzicii se indreapta, an de an, catre luxoasele petreceri organizate de reviste glamour sau asociatii caritabile. Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018 Tinutele lor pentru aceste evenimente [] . continuă pe ADPM

Cum s-au imbracat vedetele la OK! Golden Night

La editia din acest an a OK! Golden am Night, evenimentul organizat de revista OK in preajma ceremoniei Oscar, vedetele din Romania au respectat si nu prea) dress code-ul Red Carpet/Black Tie. Iata cum s-au imbracat! .

Red Carpet Oscar 2018. Ce rochii au purtat vedetele

A fost o adevarat parada de rochii spectaculoase la Oscar. In cadrul ceremoniei Red Carpet, actrite cunoscute din industria americana de film si-au facut aparitia purtand creatii vestimentare ale marilor case de moda. Iata cine a impresionat.

Oscar 2018: castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita

Premiile Oscar au fost anuntate dupa o lista clar definita. Asa am ajuns sa aflam despreCel mai bun actor intr-un rol principal sauCea mai buna actrita intr-un rol principal siCel mai bun film abia spre final. insa aceasta este actrita de la Oscar 2018. Cea mai buna. Ultimele trei categorii comunicate la Oscar 2018 au [].

Meniul cinei de dupa Oscar, dezvaluit de un mare chef. Costurile sunt uriase

Cei care au participat la decernarea premiilor Oscar 2018 vor avea parte si de o cina cu un meniu extravagant. Acesta contine 60 de feluri diferite de mancare, fie ca vorbim e platouri reci sau calde. Chef Wolfgang.

Oscar 2018: cine sunt castigatorii celor mai dorite premii din industria filmului

Premiile Oscar 2018 si-au anunta castigatorii. Gazda a fost Jimmy Kimmel, care a vorbit, dupa cum deja te asteptai, despre fenomenul MeToo, dar si despre minoritati. in mare parte, premiile au fost acordate si pe alte criterii decat cele ale calitatii. in noaptea dintre 4 si 5 martie s-a aflat catre cine merg cele mai [].

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywood-ului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywoodului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

Oscar 2018: lista completa a castigatorilor, de la actori la filme

Oscar 2018 a facut din cea de-a 90-a editie a premiilor Academiei un eveniment la care toata planeta a asistat. Ca in fiecare an de altfel, incepand cu 1929. Filmul anului este drama fantastica The Shape of Water, pentru regia lui fiind ales si cel mai bun regizor de la Oscar, Guillermo del Torro. Oscar [].

Oscar 2018: cine a castigat premiul pentru Cel mai bun actor

Oscar 2018 si-a cunoscut si castigatorul pentru Cel mai bun actor. Acesta va fi laudat si va prinde contractele bune ale anului, cel putin pana la urmatoarea gala. A 90-a editie a premiilor Oscar si-a cunoscut si cel mai bun actor. De-a lungul deceniilor de cand exista premiile Oscar, a fost una dintre categoriile de [].

Oscar 2018: cine a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol secundar

La Oscar 2018 am aflat si care-i cea mai buna actrita in rol secundar de anul acesta. Aceasta il va acompania pe cel mai bun actor in rol secundar in istoria celei de-a 90-a gale a premiilor Oscar. Asa cum ai vazut in articolul cu toate premiile de la Oscar 2018, intrecerea la categoria Cea [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )