Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum s-au impartit comisiile la Camera Deputatilor. Lista completa a presedintilor si apartenenta lor politica

Antena3 Antena3,
Cum s-au impartit comisiile la Camera Deputatilor. Lista completa a presedintilor si apartenenta lor politica

Camera Deputatilor si-a finalizat negocierea comisiilor. Grupul parlamentar al PSD detine sefia a 8 comisii permanente, PNL a 6, USR PLUS a 4 comisii, iar UDMR, AUR si grupul minoritatilor nationale a cate 2. continuă pe Antena3

Lista oficiala cu noile functii. Cum si-au impartit partidele comisiile in Camera Deputatilor

Dupa ore intregi de negocieri, partidele parlamentare au stabilit conducerile comisiilor din Camera Deputatilor. in acord cu numarul mandatelor detinute, cele mai multe comisii vor fi conduse de PSD.

Cum s-au impartit comisiile din Parlament intre partide. AUR va conduce Comisia pentru egalitate de sanse

Liderii partidelor au ajuns, luni, la un acord in ce priveste impartirea comisiilor din Parlament. PSD conduce cele mai multe comisii dintre toate partidele, iar AUR a primit conducerea a patru. Doua la Camera Deputatilor si doua la Senat.

Camera Deputatilor si Senatul, convocate azi in noua formula

Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc azi, incepand cu ora 12. 00, ca urmare a decretului de convocare emis de presedintele Romaniei dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. in prima zi de lucru a noilor senatori si deputati vor fi formate comisiile de validare a mandatelor, vor fi validate mandatele, iar parlamentarii vor depune juramantul.

CAMERA DEPUTATILOR: S-au constituit grupurile parlamentare si comisia de validare a mandatelor

Camera Deputatilor a ales, astazi, comisia de validare a mandatelor, fiind constituite si grupurile parlamentare.

Componenta comisiilor din Camera Deputatilor: PSD detine sefia a 8 comisii, PNL - 6, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2, minoritati - 2

Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor detine sefia a 8 comisii permanente, PNL - 6, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2 si grupul minoritatilor nationale - 2,.

Camera Deputatilor a infiintat trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport

Camera Deputatilor a adoptat in plenul de marti seara modificarea Regulamentului forului legislativ pentru a infiinta trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport. Deputatul AUR Antonio Andruseac a precizat, inaintea votului, ca este creat un paralelism intre CCR si comisia pentru constitutionalitate. in replica, presedintele Camerei Ludovic Orban a spus ca si la Senat exista o astfel de comisie.

Camera Deputatilor are trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport

Camera Deputatilor a adoptat in plenul de marti seara modificarea Regulamentului forului legislativ pentru a infiinta trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport. Deputatul AUR Antonio Andruseac a precizat, inaintea votului, ca este creat un paralelism intre CCR.

Schimburi aprinse de replici in Camera Deputatilor. Lucian Fedorov (AUR) a inchis sedinta, dar ea a fost reluata ulterior sub presedintia unui deputat de la minoritati

Camera Deputatilor s-a transformat in scena unor schimburi de replici intense, luni seara, cand deputatul AUR Lucian Fedorov a declarat sedinta inchisa. George Simion a acuzat PSD, PNL si USR-PLUS de un.

Scandal la Camera Deputatilor. Ludovic Orban n-a putut fi ales presedinte

Luni, in prima zi de lucru a Camerei Deputatilor, parlamentarii au depus juramantul, dar presedintel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )