Libnet.ro
UNICEF

16:00

Camera Deputatilor si Senatul, convocate azi in noua formula

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor si Senatul, convocate azi in noua formula

Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc azi, incepand cu ora 12. 00, ca urmare a decretului de convocare emis de presedintele Romaniei dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. in prima zi de lucru a noilor senatori si deputati vor fi formate comisiile de validare a mandatelor, vor fi validate mandatele, iar parlamentarii vor depune juramantul. continuă pe Ziarul Bursa

CAMERA DEPUTATILOR: S-au constituit grupurile parlamentare si comisia de validare a mandatelor

Camera Deputatilor a ales, astazi, comisia de validare a mandatelor, fiind constituite si grupurile parlamentare.

Lista oficiala cu noile functii. Cum si-au impartit partidele comisiile in Camera Deputatilor

Dupa ore intregi de negocieri, partidele parlamentare au stabilit conducerile comisiilor din Camera Deputatilor. in acord cu numarul mandatelor detinute, cele mai multe comisii vor fi conduse de PSD.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit in sedinte separate de deschidere a noii legislaturi. E foarte frumoasa sala, am mai fost p-aicea (FOTO)

Membrii celor doua Camere ale noului Parlament, alesi in cadrul scrutinului din 6 decembrie, s-au intrunit, luni, in sedinte separate de deschidere a legislaturii 2020-2024, la convocarea presedintelui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )