Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum si-a marit Mihai Razvan Ungureanu salariul. Uite dovada incontestabila

Antena3 Antena3,
Cum si-a marit Mihai Razvan Ungureanu salariul. Uite dovada incontestabila

Mihai Gadea a continuat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, seria dezvaluirilor despre fostul premier si sef SIE, Mihai Razvan Ungureanu. De aceasta data, realizatorul TV a prezentat dovada ca. continuă pe Antena3

Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce Mihai Gadea a prezentat o presupusa lista a cheltuielilor de protocol ale fostului premier, in valoare de 10 miliarde de lei vechi: Nu eu semnez deconturile

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gadea, a prezentat, luni seara, o presupusa lista de cumparaturi pentru activitati de protocol din perioada de 78 de zile in care Mihai razvan Ungureanu a condus Guvernul. Potrivit lui Mihai Gadea, lista de cumparaturi de protocol ar valora 10 miliarde de lei vechi. Mihai Razvan Ungureanu, citat de Antena3. ro, a raspuns marti dimineata: Nu eu semnez deconturile. Oare cine va da o explicatie pentru aceste cheltuieli?.

Sebastian Lazaroiu il IRONIZEAZA pe Mihai Razvan Ungureanu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu il ironizeaza pe presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu. Citeste si: Mihai Razvan Ungureanu: Traseismul este o tema falsa MRU: Crin Antonescu este o persoana fizica lipsita de ideatie. Say what?!, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Mai exact, Lazaroiu ironizeaza limbajul pretios al fostului premier. Domnul Crin Antonescu nu e pregatit pentru nicio demnitate in statul roman. E complet impropriu.

Mihai Razvan Ungureanu: Traseismul este o tema falsa.

Usile Partidului Forta Civica raman deschise si pentru alti politicieni care vin din alte partide, fiindca potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu formatiunea sa are nevoie de astfel de oameni cu experienta. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, 44 de ani, noul lider al Partidului Forta Civica, considera ca traseismul este o tema falsa pentru noua Alianta Romania Dreapta, pe care membrii acesteia o pot exploata doar pentru a-si submina propria constructie politica. Pentru fostul .

Mihai-Razvan Ungureanu: Cumparaturile de protocol nu reprezinta o cerere a premierului, ci ce a considerat RA-APPS ca trebuie sa comande

Mihai Razvan Ungureanu precizeaza ca lista cumparaturilor de protocol prezentata de Antena 3 nu reprezinta o cerere a primului ministru ca persoana, ci ceea ce a considerat RA-APPS ca trebuie sa comande pentru acoperirea activitatilor de protocol. In acest context, fostul premier ii cere lui Victor Ponta sa prezente sa publice cheltuielile pe care le-a efectuat pentru acest tip de achiztii.

VIDEO Mihai Razvan Ungureanu la Nasul TV despre scandalul parfumurilor: E foarte bine ca sunt expuse aceste cheltuieli. Nu e nimic rusinos. As fi curios cum arata acum cheltuielile premierului

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit la Nasul TV despre lista de cumparaturi pentru activitati de protocol din perioada de 78 de zile in care a condus Guvernul sustinand ca e bine ca aceste cheltuieli sa fie cunoscute si spune ca transparenta a fost o prioritate a guvernului sau. Ungureanu considera ca aceste cheltuieli sunt normale, ca nu e nimic rusinos si crede ca aparitia acestei liste in presa are loc deoarece exista o emotie legata de prezenta cuiva nou pe scena politica romaneasca. II avertizez in schimb pe cei care se preteaza la astfel de lucruri ca nu voi inceta sa critic guvernarea, mai spune acesta.

Mihai-Razvan Ungureanu raspunde atacului la persoana

Fostul premier, Mihai-Razvan Ungureanu, a precizat, privind informatiile aparute in presa despre sumele pe care le-ar fi cheltuit in calitate de premier: Asa cum am mai spus-o, asa-zisele dezvaluiri nu au nici o valoare de informare si reprezinta un evident atac la persoana, generat probabil de ingrijorarea adversarilor mei politici fata de ascensiunea mea in sondaje.

Politic Show: Crin Antonescu se prabuseste in sondaje; Mircea Geoana, posibil candidat la alegerile parlamentare, sustinut de USL; Sebastian Lazaroiu il ironizeaza pe Mihai Razvan Ungureanu; Ce colegii primesc noii (re)veniti in USL

Parlament obez dupa alegeri. Desi romanii s-au pronuntat in 2009, prin referendum, pentru un Legislativ cu 300 de alesi, dupa alegeri am putea avea. Colegii cu noroc pentru sefii USL si ARD. Dupa modelul din 2008, liderii partidelor isi cauta de pe acum colegii sigure. Daca liderii Aliantei Romania Dreapta ARD).

Razboiul orgoliilor in ARD. Mihai Razvan Ungureanu o contrazice pe Monica Macovei: Traseismul este o tema falsa/ Mihail Neamtu: Sunt fericit ca nu-l cunosc pe Ionut Bazac

La doar o zi dupa ce Monica Macovei a prezentat criteriile de integritate dupa care Alianta Romania DreaptaARD) isi va stabilli candidati la alegerile parlamentare, Mihai Razvan Ungureanu isi contrazice partenerii de Alianta. Intr-un interviu acordat cotidanului Romania Libera, Ungureanu sustine ca traseismul este o tema falsa pentru ARD iar, Forta Civica va avea usile deschise pentru politicieni cu experienta. De precizat este in interiorul ARD exista tensiuni in ceea ce priveste candidatura la parlamentare a membriilor Fortei Civice ca Stefan Pirpiliu si Danut Liga ex-pedelisti). Totodata, Forta Civica a cooptat in structura de conducere politicieni de la PNL si PSD.

Badea, despre Mihai Razvan Unguentu: Sa ii iei banii pentru prostiute din banii tai, mai nesimtitule!

Vizibil iritat de cheltuielile costisitoare pe care Mihai Razvan Ungureanu le-a facut inca din primele zile la sefia Guvernului, Mircea Badea comenteaza reactia fostului premier. Prostiute? Pai pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )