Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sebastian Lazaroiu il IRONIZEAZA pe Mihai Razvan Ungureanu.

România Liberă România Liberă,
Sebastian Lazaroiu il IRONIZEAZA pe Mihai Razvan Ungureanu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu il ironizeaza pe presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu. Citeste si: Mihai Razvan Ungureanu: Traseismul este o tema falsa MRU: Crin Antonescu este o persoana fizica lipsita de ideatie. Say what?!, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Mai exact, Lazaroiu ironizeaza limbajul pretios al fostului premier. Domnul Crin Antonescu nu e pregatit pentru nicio demnitate in statul roman. E complet impropriu. continuă pe România Liberă

Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce Mihai Gadea a prezentat o presupusa lista a cheltuielilor de protocol ale fostului premier, in valoare de 10 miliarde de lei vechi: Nu eu semnez deconturile

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gadea, a prezentat, luni seara, o presupusa lista de cumparaturi pentru activitati de protocol din perioada de 78 de zile in care Mihai razvan Ungureanu a condus Guvernul. Potrivit lui Mihai Gadea, lista de cumparaturi de protocol ar valora 10 miliarde de lei vechi. Mihai Razvan Ungureanu, citat de Antena3. ro, a raspuns marti dimineata: Nu eu semnez deconturile. Oare cine va da o explicatie pentru aceste cheltuieli?.

Mihai Razvan Ungureanu: Traseismul este o tema falsa.

Usile Partidului Forta Civica raman deschise si pentru alti politicieni care vin din alte partide, fiindca potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu formatiunea sa are nevoie de astfel de oameni cu experienta. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, 44 de ani, noul lider al Partidului Forta Civica, considera ca traseismul este o tema falsa pentru noua Alianta Romania Dreapta, pe care membrii acesteia o pot exploata doar pentru a-si submina propria constructie politica. Pentru fostul .

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final.

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final. El a afirmat, sambata, la Constanta, ca nu au existat deocamdata negocieri in interiorul acestei aliantei legate de proportionalitatea reprezentarii in colegii si nici compozitia nominala a listei, acestea fiind chestiuni care vor fi discutate in perioada urmatoare, transmite Mediafax.

Mihai Razvan Ungureanu: Alianta dreptei se incheaga cu dificultate din cauza orgoliilor.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca alianta de centru-dreapta se realizeaza cu dificultate din cauza orgoliilor si este cazul ca acestea sa fie mai moderate pentru atingerea scopului final, scrie Mediafax. El a afirmat, sambata, la Constanta, ca nu au existat deocamdata negocieri in interiorul acestei aliantei legate de proportionalitatea reprezentarii in colegii si nici compozitia nominala a listei, acestea fiind chestiuni care vor fi discutate in perioada .

Razboiul orgoliilor in ARD. Mihai Razvan Ungureanu o contrazice pe Monica Macovei: Traseismul este o tema falsa/ Mihail Neamtu: Sunt fericit ca nu-l cunosc pe Ionut Bazac

La doar o zi dupa ce Monica Macovei a prezentat criteriile de integritate dupa care Alianta Romania DreaptaARD) isi va stabilli candidati la alegerile parlamentare, Mihai Razvan Ungureanu isi contrazice partenerii de Alianta. Intr-un interviu acordat cotidanului Romania Libera, Ungureanu sustine ca traseismul este o tema falsa pentru ARD iar, Forta Civica va avea usile deschise pentru politicieni cu experienta. De precizat este in interiorul ARD exista tensiuni in ceea ce priveste candidatura la parlamentare a membriilor Fortei Civice ca Stefan Pirpiliu si Danut Liga ex-pedelisti). Totodata, Forta Civica a cooptat in structura de conducere politicieni de la PNL si PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )