Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum trebuie sa se pregateasca parintii cand isi trimit copiii la scoala? Sfaturi de la Alexandru Rafila

Adevărul Adevărul,
Cum trebuie sa se pregateasca parintii cand isi trimit copiii la scoala? Sfaturi de la Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, are mai multe sfaturi pentru parintii care-si vor trimite copiii la scoala. Acesta spune ca sunt cateva elemente simple pe care trebuie sa le aiba in vedere parintii pentru a se asigura de sanatatea propriilor copii. continuă pe Adevărul

Lovitura dura pentru parinti si bunici. Ce nu mai au voie sa faca atunci cand isi iau copiii de la gradinita

Vesti bune si mai putin bune pentru parinti! in cursul zilei de marti au fost publicate noile reguli privind reinceperea gradinitelor in anul scolar 2020-2021. Ministerul Educatiei a adus la cunostinta normele de siguranta fata de copii, cadrele didactice si parinti, in contextul pandemiei de COVID-19. Printre deciziile adoptate de oficiali se numara si cea .

Monica Anisie: Parintii nu vor da declaratie pe propria raspundere cand isi vor trimite copiii la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca parintii nu vor mai trebui sa dea declaratie pe propria raspundere in momentul in care isi vor trimite copiii la scoala din data de 14 septembrie, in.

Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere cand isi vor trimite copiii la scoala. Anisie anunta ca normele pentru inceperea scolii vor fi publicate marti

Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere cand isi vor trimite copiii la scoala Anisie anunta ca normele pentru inceperea scolii vor fi publicate marti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )