Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum se vor face de fapt iesirile din localitate. Anuntul ministrului Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Cum se vor face de fapt iesirile din localitate. Anuntul ministrului Nelu Tataru

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a lamurit, marti, la Sinteza zilei, problema iesirii romanilor din localitate, dupa data de 15 mai. continuă pe Antena3

VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate d.

Nelu Tataru: De pe 15 mai se poate iesi din localitate doar cu declaratie verbala si acte doveditoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate daca exista motive bine intemeiate, mentionand ca va fi o declaratie verbala insotita de documente, de exemplu un act de proprietate.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

Scapam de declaratia scrisa. Nelu Tataru: Putem iesi din localitate doar pentru motive intemeiate, ce pot fi declarate verbal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat in timpul unei dezbateri in Parlament ca, dupa 15 mai, vom scapa de declaratia pe proprie raspundere, in varianta scrisa, atat pentru deplasarea in interiorul localitatii, cat si in afara acesteia. Tataru spune ca vom putea parasi localitateadoar din motive bine intemeiate, cum ar fi deplasarea la o proprietate, ingrijirea unor persoane sau participarea la evenimente restranse de familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )