Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumnatul premierului Victor Ponta ramane in arest dupa ce magistratii i-au prelungit aceasta masura

Adevărul Adevărul,
Cumnatul premierului Victor Ponta ramane in arest dupa ce magistratii i-au prelungit aceasta masura

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, va fi in continuare cercetat in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, cererea procurorilor de prelungire a acestei masuri. Hertanu este suspectat pentru fraude cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Alina Gorghiu: Victor Ponta sustine ca Guvernul a dublat alocatia pentru copii la 84 ron. Fals. Este tot de 42 ron

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde, pe Facebook, premierului Victor Ponta care a criticat-o sustinand ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat la 84 ron. Alina Gorghiu arata ca afirmatia premierului este gresita si ca alocatia pentru copii este in continuare de 42 ron, majorarea de care aminteste premierul privind alocatia pentru sprijinul familiei.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a minsitrului Finantelor,.

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi care au fost cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a ministrului Finantelor,.

Ministerul de externe de la Budapesta, reactie la afirmatia lui Victor Ponta: Ungaria actioneaza in conformitate cu pozitia europeana referitor la sanctiunile impotriva Rusiei

Ungaria a actionat intotdeauna in conformitate cu pozitia comuna europeana referitor la sanctiunile impotriva Rusiei, a indicat marti Ministerul de Externe ungar, ca reactie la recentele comentarii ale premierului roman Victor Ponta, informeaza agentia MTI, potrivit Agerpres.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe alocatia pentru copii

Co presedinta PNL, Alina Gorghiu, i-a raspuns pe Facebook premierului care i-a atras atentia ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat, si este acum de 84 de lei. Gorghiu a precizat ca Victor Ponta minte si ca alocatia a ramas la 42 de lei, intrucat a doar familiile cu un venit lunar de pana la 530 de lei pe membru de familie, beneficiaza de o alocatie mai mare.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Victor Ponta: Cred ca Guvernul va exista pana la alegerile din 2016, si la cum arata lucrurile, pare sa fie o majoritate din care PSD sa faca parte si dupa 2016 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca Guvernul va rezista pana in 2016 si sunt sase reale ca PSD sa faca parte din Executiv si dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )