Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi cele mai importante declaratii ale premierului

B1 B1,
Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a minsitrului Finantelor,. continuă pe B1

Victor Ponta, invitat al emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea. Vezi care au fost cele mai importante declaratii ale premierului

Premierul Victor Ponta a fost duminica invitatul lui Catalin Striblea in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV. Unul dintre principalele subiecte abordate a fost recenta demisie a ministrului Finantelor,.

Ion Cristoiu: Ponta e angajat intr-o crancena lupta pentru supravietuire. Premierul, luat cu asalt de baronii PSD si binomul SRI-DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat sa ia parte la discutiile cu premierul Victor Ponta, in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, astazi, ora 21:30. Cristoiu sustine ca va fi un.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Victor Ponta: Nu am reusit sa imi conving colegii sa nu candidez la prezidentiale. Nu as fi candida niciodata impotriva lui Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca pana la un punct nu si-a dorit sa canduideze la alegerile prezidentiale din 2014, cdar nu a reusit sa isi.

Victor Ponta: Nu am reusit sa imi conving colegii sa nu candidez la prezidentiale. Nu as fi candidat niciodata impotriva lui Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca pana la un punct nu si-a dorit sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, dar nu a reusit sa isi.

Victor Ponta: Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurori

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre procurori. Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea noastra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facut-o alesilor PSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA,.

Victor Ponta: Cu siguranta Iohannis ma va consulta inainte de a face o propunere pentru SIE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca este convins de faptul ca presedintele Iohanis il va consulta inainte sa faca o propunerea pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )