Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un cunoscut supermarket din Romania isi sfatuieste clientii sa nu mai foloseasca un produs cumparat din magazin. Returnati-l de urgenta

Antena3 Antena3,
Un cunoscut supermarket din Romania isi sfatuieste clientii sa nu mai foloseasca un produs cumparat din magazin. Returnati-l de urgenta

Avertisment pentru clientii Lidl Romania. Cunoscutul lant isi sfatuieste clientii sa nu mai foloseasca un produs pe care l-au cumparat din magazine. Dimpotriva, ar fi bine sa-l returneze si-si vor primi ba. continuă pe Antena3

Gigantul indian Mahindra intra pe piata din Romania. isi deschide un centru de dezvoltare la Timisoara

Tech Mahindra, parte din grupul Mahindra, una din cele mai mari companii din India, a inchiriat un etaj in cladirea Vox Technology Park.

Ryanair le-a transmis pilotilor britanici sa se transfere la filialele din Romania, Ungaria sau Maroc daca nu vor sa isi piarda slujbele

Compania aeriana Ryanair le-a transmis pilotilor britanici sa isi ia concediu neplatit sau sa se transfere catre filialele din Romania, Ungaria si Maroc, daca nu vor sa-si piarda slujbele asemenea celor 9. 000 de angajati ai Thomas Cook, transmite The Guardian, citat de Mediafax.

iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. Tristetea ce s-a abatut asupra tarii

Da, o putem numi cea mai iubita cantareasa de muzica populara din Romania. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile,.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

Noua Dacia? Masina camuflata, surprinsa intr-o parcare din Romania. Ce model ar putea fi

Un model misterios a fost surprins, intr-o parcare din Romania. Multi pasionati de autoturisme s-au intrebat daca ar putea fi vorba despre noua Dacia. Masina este complet camuflata si din acest motiv curiozitatea starnita a fost una ce a atins cote maxime. Asta sa fie noua Dacia? in imaginile publicate in urma cu cateva zile .

ARB saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara Secondary Emerging).

STUDIU FPPG: Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze a lansat, joi, studiul Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Caru`cu vedete: Printul Harry a recreat imaginile cu Printesa Diana care au facut inconjurul lumii in urma cu 22 de ani; Cunoscutul actor din Traznitii isi cauta salvatorul dupa 40 de ani

Celine Dion vine in Romania. Cand va avea loc concertul. Ce sanse are Mihai Constantinescu sa-si revina dupa 4 luni de coma? Gabriel Cotabita a povestit cum a fost el dupa 3 saptamani Am pierdut 30% din amintiri.

Ce iPhone a ajuns cel mai popular telefon din Romania

Credeai ca e absurd ca iPhone X, Xs sau 11 sa coste peste 5. 000 de lei? Da, poate e. Dar telefonul Apple e cel mai popular in Romania, peste toate cele cu Android. Nu e insa un model de ultima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )