Libnet.ro
UNICEF

00:07

O cunoscuta artista din Romania, la un pas de moarte

Antena3 Antena3,
O cunoscuta artista din Romania, la un pas de moarte

Invitata la Dincolo de aparente de la Antena Stars, Beatrice Rancea a povestit cat de aproape a fost de moarte in timpul Revolutiei din 1989. Ascultati in materialul video de mai jos marturisirile. continuă pe Antena3

Secretul dezvaluit de o mare artista din Romania. De ce poarta mereu haine negre

De ani de zile, Beatrice Rancea este vazuta tot timpul numai in haine negre si cu bijuterii masive, de care nu se desparte la niciun eveniment. Artista a explicat la Antena Stars de ce poarta numai haine inchise.

O cunoscuta cantareata din Romania, pe un site cu anunturi deocheate. Am ramas socata de ce am vazut acolo

Una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara de la noi s-a trezit peste noapte vedeta pe un site de prostituate. Silvana Riciu, caci despre ea vorbim, a aflat de la un prieten ca pe internet exista.

Mina Crucea, ultima exploatare de uraniu din Romania, va fi inchisa

Mina de la Crucea, din judetul Suceava, este ultima exploatare de uraniu activa din Romania.

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti.

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania. Reluarea e conditionata de un nou acord cu

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti. Redeschiderea acestor centre este plauzibila, insa este conditionata de un nou acord dintre Forza Rossa si producatorul auto italian .

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Pestele cu viermi Anisakis isi gaseste loc pe piata din Romania!

Piata din Romania se dovedeste accesibila pentru o serie de produse neconforme ce sunt refuzate in alte tari. Controalele precare de la vama dar si cele efectuate pe plan intern par sa favorizeze ca pe masa.

Aproape 40 de persoane au fost expulzate in februarie din Romania

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari au facut 158 de controale in perioada 1-26 februarie, verificari in urma carora 36 de persoane au fost indepartate din tara iar pentru alti 89 de cetateni straini au fost dispuse masuri de parasire a.

Sectorul privat din Romania nu are apetenta pentru cercetare

Sectorul privat, care este dominant pe piata romaneasca, nu are apetenta pentru cercetare deoarece in Romania activeaza filiale si subsidiare ale companiilor straine, care primesc rezultatele studiilor de la firma-mama, a declarat, ieri, directorul Institutului de Economie Nationala, Gheorghe Zaman. Desi societatile private acopera de la 70% pana la 95% din economia locala, daca luam in calcul si sectorul bancar, nu sunt dispuse sa plateasca pentru cercetare, a explicat acesta, in timp ce in tarile capitaliste dezvoltate sectorul privat este principala sursa de finantare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )