Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sectorul privat din Romania nu are apetenta pentru cercetare

România Liberă România Liberă,
Sectorul privat din Romania nu are apetenta pentru cercetare

Sectorul privat, care este dominant pe piata romaneasca, nu are apetenta pentru cercetare deoarece in Romania activeaza filiale si subsidiare ale companiilor straine, care primesc rezultatele studiilor de la firma-mama, a declarat, ieri, directorul Institutului de Economie Nationala, Gheorghe Zaman. Desi societatile private acopera de la 70% pana la 95% din economia locala, daca luam in calcul si sectorul bancar, nu sunt dispuse sa plateasca pentru cercetare, a explicat acesta, in timp ce in tarile capitaliste dezvoltate sectorul privat este principala sursa de finantare. continuă pe România Liberă

Clasamentul ATP: Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 - Adrian Ungur (193), cel mai bine clasat

Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 ATP, cel mai bine clasat fiind Adrian Ungur - locul 193, cu 274 de puncte. Liderul ierarhiei este in continuare Novak Djokovic, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8.

Pestele cu viermi Anisakis isi gaseste loc pe piata din Romania!

Piata din Romania se dovedeste accesibila pentru o serie de produse neconforme ce sunt refuzate in alte tari. Controalele precare de la vama dar si cele efectuate pe plan intern par sa favorizeze ca pe masa.

Noul website DENSO pentru profesionistii auto din Romania

DENSO Aftermarket anunta lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website www. denso. ro pentru profesionistii auto din Romania, punand la dispozitie informatii utile despre tehnologiile inovative si portofoliul companiei. Platforma va servi drept mijloc de comunicare a companiei DENSO catre clientii si partenerii sai.

Evacuarea Antena 3 ar putea schimba legile din Romania. Functionarii publici: Evacuarea in 5 zile, imposibila

Evacuarea Antena 3 ar putea schimba legile din Romania. Reprezentantii functionarilor publici i-au explicat premierului si ministrului de Finante ca legislatia actuala poate lasa loc unor abuzuri. Asta pentru.

A fost lansat primul manual de educatie juridica din Romania

Judecatorul Cristi Danilet a lansat online, duminica, primul manual de educatie juridica din Romania, intitulat Educatia juridica pentru liceeni. Ghid practic despre drepturi si justitie.

Al optulea club de investitori din Romania, lansat la Sibiu

Numarul cluburilor de investitori din Romania a urcat la opt, dupa ce saptamana aceasta a fost lansata prima organizatie de acest fel din Sibiu. Clubul sibian a fost lansat de Scoala de Bursa, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti.

Analiza: Circa 50.0000 de apartamente din Romania au fost debransate, in 2015, avand sistem propriu de incalzire

Circa 50. 0000 de apartamente din Romania au fost debransate, in 2015, acestea beneficiind acum de un sistem propriu de incalzire, in principal o centrala termica pe gaz, dupa ce in ultimii cinci ani peste 262. 300 de familii au decis sa renunte la CET-uri, conform unei analize realizate de o companie de productie si furnizare de echipamente si servicii destinate incalzirii, remisa luni redactiei.

Delia Nica si-a dat demisia de la conducerea Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania

Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), Delia Nica, si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind cu o geanta si jignind un activist de mediu la finalul unor discutii privind reciclarea, la Ministerul Mediului.

Victor Grigorescu, ministrul Energiei: Mi-as dori ca sectorul IT din Romania sa fie mai implicat in domeniul retelelor inteligente

Ministerul Energiei doreste o implicare mai mare in domeniul realizarii de retele inteligente a sectorului IT din Romania, Victor Grigorescu, ministrul de resort, afirmand ca vrea producerea de astfel de retele inteligente in tara noastra.

Partiile de schi din Romania, inghetate in timp? De ce ne va lua 20-30 de ani sa ne apropiem de Italia si Austria

Cand vine vorba de schi si facilitati pentru turisti pe partii din tara, Romania este inca foarte departe de domeniile schiabile din Austria, Italia, Franta sau Elvetia si inca mai are pasi de facut pentru a prinde din urma.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )