Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curgerea surprinzatoare a dosarului Apa Nova

România Liberă România Liberă,
Curgerea surprinzatoare a dosarului Apa Nova

Omul de afaceri Teodor Sterian, implicat in dosarul penal Apa Nova, este banuit ca ar fi fost cel care a filat-o pe Alina Bica in timp ce se afla la Paris, potrivit unor informatii aparute pe surse. continuă pe România Liberă

DNA ridica documente de la firma sefului securitatii Apa Nova. Sterian le-ar fi filat pe Alina Bica si Elena Udrea la Paris. DNA nu confirma informatia

Procurorii anticoruptie ridica, miercuri, documente de la firma de securitate SC SIS Strategy SRL, care ii apartine omului de afaceri Teodor Sterian, in dosarul Apa Nova. Firma are un contract de prestari servicii de securitate si protectie informativa cu Apa Nova. in acest dosar, directoarea Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, directoarea adjuncta, Giovana Soare, si Teodor Sterian sunt suspecti.

Perchezitii DNA la seful securitatii Apa Nova

ACTUALIZARE 14:08 Surse: Lavinia Saniuta si Giovana Soare, puse sub control judiciar in dosarul Apa Nova Directorul general al Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, si directorul adjunct al companiei, Giovana Soare, au fost puse astazi sub control judiciar, conform unor surse judiciare citate de agentiile de presa. *ACTUALIZARE 11:30 Directorul adjunct Apa Nova, despre filaj: Aveam o banuiala, dar nu probe .

Perchezitii DNA la Apa Nova si la o firma controlata de seful securitatii din companie

Procurorii anticoruptie fac, miercuri, perchezitii la sediul Apa Nova, dar si la sediul unei firme conduse de Teodor Stelian, seful securitatii de la Apa Nova.

Perchezitii DNA la seful securitatii Apa Nova

ACTUALIZARE 11:30 Directorul adjunct Apa Nova, despre filaj: Aveam o banuiala, dar nu probe Directorul adjunct al Apa Nova Bucuresti, Giovana Soare, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, ca avea o banuiala personala cu privire la filajul la care erau supusi angajatii companiei, dar ca nu detine probe in acest sens.

DNA: Lavinia Saniuta a dispus interceptarea ilegala a angajatilor Apa Nova si a autorizat plati ilegale

Directorul general al Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, sotia fostului ministru de Interne Marian Saniuta, este acuzata de procurorii DNA Ploiesti ca, in calitatea detinuta, a dispus monitorizarea si interceptarea ilegala a angajatilor companiei, masuri similare fiind luate si de fostii directori Bruno Roche si Laurent Lalague.

Cele doua directoare de la Apa Nova au fost puse sub CONTROL JUDICIAR de catre DNA

Procurorii DNA Ploiesti le-au pus sub control judiciar pe directoarea Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, precum si pe directoarea adjuncta Giovana Soare.

Cele doua directoare de la Apa Nova au fost puse sub CONTROL JUDICIAR

Procurorii DNA Ploiesti le-au pus sub control judiciar pe directoarea Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, precum si pe directoarea adjuncta Giovana Soare.

UPDATE Seful departamentului de securitate al Apa Nova ar fi in spatele scandalului fotografiilor cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris. Directorul general al companiei si adjunctul sau, pusi sub control judiciar- surse

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza miercuri dimineata noua perchezitii in municipiul Bucuresti, surse judiciare declarand ca actiunea vizeaza domicilii si sedii de firme apartinand omului de afaceri Teodor Stelian, banuit ca ar fi filat-o pe Alina Bica in timp ce se afla la Paris, informeaza Agerpres. Directorul Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiesti, surse judiciare declarand pentru Agerpres ca a fost citata in calitate de suspect.

DNA a schimbat calitatea de martor in cea de suspect pentru Lavinia Saniuta si un adjunct Apa Nova

DNA a schimbat calitatea de martor in cea de suspect pentru directorul Apa Nova, Lavinia Saniuta, si pentru directorul adjunct Giovana Soare in dosarul de coruptie in care este implicat numele companiei, surse judiciare spunand ca ele sunt suspectate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )