Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cursa lui Ponta pentru Iohannis. Vrea dezbaterea FINALA la Antena 3 cu Gadea

România Liberă România Liberă,
Cursa lui Ponta pentru Iohannis. Vrea dezbaterea FINALA la Antena 3 cu Gadea

Este pentru prima ora in 25 de ani cind unul dintre candidati impune cu forta locul dezbaterilor si tematicile, refuzind orice fel de negociere. Ponta a ales de unul singur televiziunile, ora, ordinea acestora si problematicile, dupa care i-a transmis public lui Iohannis ca daca nu se supune dictatului este un las care fuge de confruntari. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Gabriela Firea il asteapta pe Iohannis la televiziuni: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol

Propunerea presedintelui ca dezbaterea intre candidatii la prezidentiale sa se desfasoare la palatul Cotroceni este dovada faptului ca echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol nu dezbatere, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

Cine este rectorul refuzat de Victor Ponta pentru dezbaterea finala de la Timisoara? Un apropiat al premierului, curtat chiar de Ponta pentru a fi deputat PSD

Discutiile pe marginea organizarii unei dezbateri pentru turul doi intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Universitatea de Vest din Timisoara, scot la iveala un paradox. Rectorul care le-a lansat candidatilor invitatia, refuzata de premier, este chiar un apropiat al lui Victor Ponta.

Firea: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol, nu dezbatere. il asteptam pe Iohannis la televiziuni

Echipa Basescu-Iohannis isi doreste spectacol, nu dezbatere, considera purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, care a adaugat ca Victor Ponta si staff-ul sau il asteapta pe candidatul ACL la.

VIDEO Iohannis vrea sa ne vanda Ardealul! Cealalta fata a protestelor si un moment dintr-o seara care m-a speriat...

Protestele din Bucuresti pentru democratie si pentru respectarea dreptului la vot a Diasporei s-au transformat intr-o galceava damboviteana care mi-a provocat fiori pe sira spinarii. in Piata Universitatii, la Kilometrul 0, 200 de manifestanti s-au duelat in scandari cu o mana de pensionari chititi sa-i injure pe Basescu, Iohannis, Kovesi si DNA.

VIDEO Iohannis vrea sa ne vanda Ardealul! Cealalta fata a protestelor din Bucuresti

Protestele din Bucuresti pentru democratie si pentru respectarea dreptului la vot a Diasporei s-au transformat intr-o galceava damboviteana care mi-a provocat fiori pe sira spinarii. in Piata Universitatii, la Kilometrul 0, 200 de manifestanti s-au duelat in scandari cu o mana de pensionari chititi sa-i injure pe Basescu, Iohannis, Kovesi si DNA.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Emil Constantinescu lauda, intr-o lunga scrisoare, sprijinul acordat de Victor Ponta pentru eroii luptei anticomuniste

Revista 22 publica o lunga scrisoare in care fostul presedinte Emil Constantinescu lauda eforturile facute de guvernul Victor Ponta in sprijinul unor proiecte dedicate memoriei eroilor luptei anticomuniste, precum si pentru avizul favorabil acordat in ultima sedinta de guvern pentru dublarea indemnizatiilor persoanelor persecutate din motive politice de regimul comunist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )