Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursa de Paste de la Casa Alba: Donald Trump si Melanie ciocnesc oua in gradina! (FOTO)

B1 B1,
Cursa de Paste de la Casa Alba: Donald Trump si Melanie ciocnesc oua in gradina! (FOTO)

Presedintele Donald Trump si prima Doamna a Americii, Melanie gazduiesc luni prima lor Cursa cu Oua de Paste de la Casa Alba, resedinta prezidentiala fiind deschisa vizitatorilor mari si mici din zona. continuă pe B1

SUA: Donald Trump spune ca cineva a platit protestatarii care i-au cerut sa-si faca publice declaratiile de venit

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii sai de-a lungul timpului, informeaza duminica agentia EFE, citata de Agerpres.

Acuzatii grave lansate de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si fa.

Donald Trump, mesaj pentru Kim Jong Un: Sa se tina bine

Presedintele american Donald Trump i-a transmis luni omologului sau nord-coreean, Kim Jong Un, sa se tina bine, intr-un moment in care Statele Unite si-au inasprit tonul fata de testele cu rachete balistice efectuate de Phenian, relateaza AFP.

Donald Trump a imprumutat bani din Rusia in timpul crizei din 2008, sustine un fost sef al MI6

Richard Dearlove, fost sef al serviciului de informatii externe britanic, MI6, sustine ca Donald Trump ar fi imprumutat bani din Rusia pentru afacerile sale, in timpul crizei financiare din 2008.

Audienta FANTASTICA pentru Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin, in emisiunea Saturday Night Live (VIDEO)

Prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon l-a interpretat pe Jared Kushner, ginerele si consilierul principal al presedintelui Donald Trump, jucat de actorul Alec Baldwin, intr-o sceneta ce a fost prezentata i.

Vicepresedintele american Mike Pence, avertisment pentru Kim Jong-Un: Nu puneti la incercare determinarea lui Donald Trump . Vom neutraliza orice fel de atac

Vicepresedintele american Mike Pence, care efectueaza o vizita in Coreea de Sud, a avertizat, luni, regimul lui Kim Jong-Un sa nu puna la incercare determinarea presedintelui Donald Trump. in acest context, Pence a amintit de recentele atacuri americane din Siria si Afganistan.

Donald Trump: China lucreaza cu noi asupra problemei nord-coreene

Presedintele american Donald Trump a aparat duminica schimbarea de pozitie legata de China, afirmand, pe Twitter, ca Beijingul lucreaza impreuna cu Washingtonul pentru rezolvarea problemei nord-coreene, scrie Reuters.

INCREDIBIL! Ce au descoperit inspectorii in restaurantul Mar-a-Lago al lui Donald Trump

Nereguli precum carne insuficient refrigerata, peste crud potential periculos, racitoare defecte au fost descoperite in complexul Mar-a-Lago, detinut de Presedintele american, Donald Trump. Clubul privat.

Pentagonul sustine ca atacul cu bomba non-atomica, in Afganistan, nu a avut nevoie de aprobarea presedintelui Donald Trump. Cine a ordonat folosirea mamei tuturor bombelor

Operatiunea de lansare, joi seara, a unei bombei non-atomice supranumita mama tuturor bombelor, s-a facut la ordinul direct al Comandatului Armatei SUA din Afganistan si nu a avut nevoie de aprobarea presedintelui american Donald Trump, sustin oficialii de la Pentagon.

Cum s-a intors la 180 de grade politica externa a lui Donald Trump

Actiunile externe ale lui Donald Trump contrasteaza puternic cu promisiunile din campanie, China transformandu-se din inamic in partener, o intelegere cu Rusia in dosarele internationale ramanand greu de gasit, iar NATO evoluand de la o alianta depasita la una ce nu mai e depasita. Este vorba de un semn de normalizare a diplomatiei americane in era unui presedinte imprevizibil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )