Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cursul euro a depasit 4,52 lei, din cauza turbulentelor generate de OUG privind modificarea codurilor penale

Adevărul Adevărul,
Cursul euro a depasit 4,52 lei, din cauza turbulentelor generate de OUG privind modificarea codurilor penale

Moneda nationala s-a depreciat semnificativ in primele tranzactii de miercuri, pana la cotatii de peste 4,52 lei/euro, neatinse de la finalul anului trecut, in contrast cu tendinta regionala, dealerii punand evolutia pe seama turbulentelor si miscarilor de strada asteptate dupa ce guvernul a aprobat, marti seara, Ordonanta de Urgenta privind modificarea codurilor penale. continuă pe Adevărul

Romania ar putea sa fie amendata de Curtea Europeana de Justitie din cauza gropilor de gunoi neconforme

Romania ar putea sa fie amendata cu suma de 124. 000 de euro pe zi din cauza faptului ca autoritatile nu au reusit sa inchida depozitele municipale de deseuri neconforme.

SUA: Zborurile Delta Air Lines au fost SUSPENDATE din cauza unei probleme informatice

Delta Air Lines, una dintre cele mai mari si importante companii aeriene din Statele Unite a hotarat duminica sa retina la sol avioanele sale din America din cauza unor probleme la sistemul informatic fara.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Braila din cauza poleiului: Cinci pasageri au ajuns la spital

Un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, sambata seara, din cauza poleiului, pe DJ 212, in apropiere de localitatea braileana Spiru Haret, accident in urma caruia cinci pasageri au ajuns la spital, doi raniti grav, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila, citate de Agerpres.

MFP a imprumutat vineri, de la banci, doar 100.000 de lei din suma programata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, vineri, doar 100. 000 de lei, suplimentar la licitatia de joi, cand a atras 146,8 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe zece ani si jumatate, la un randament mediu de 3,96% pe an.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

O campanie online indeamna oamenii sa dezinstaleze Uber, din cauza ca celebra aplicatie ar avea o atitudine pro -Trump

In SUA o campanie online sub hashtag-ul DeleteUber invita utilizatorii aplicatiei sa o dezinstaleze si sa stearga conturile dupa ce Uber a fost criticata pentru atitudinea sa fata de protestele impotriva interdictiilor de intrare in SUA introduse de Donald Trump. Critcii Uber spun ca aplicatia trebuie boicotata si fiindca CEO-ul Uber face parte dintr-un grup consultativ format din lideri cunoscuti din business care il sfatuiesc pe Trump.

Banca Mondiala, imprumut de 60 milioane euro pentru imbunatatirea serviciilor judiciare din Romania

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat astazi o finantare de 60 milioane euro care va fi acordata tarii noastre pentru imbunatatirea serviciilor judiciare, informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare, trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )