Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cursuri suspendate, marti si miercuri, in scolile si gradinitele din judetul Arges

Hotnews Hotnews,
 Cursuri suspendate, marti si miercuri, in scolile si gradinitele din judetul Arges

Autoritatile din Arges au decis sa suspende, marti si miercuri, cursurile in scolile si gradinitele din judet, aceasta masura fiind luata avand in vedere temperaturile scazute prognozate in zilele urmatoare, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cursuri suspendate marti in doua scoli din Mehedinti

Inspectoratul Scolar Mehedinti anunta ca marti, 10 ianuarie a. c. , vor fi suspendate cursurile la scoala gimnaziala Gheorghe Enescu Tamna si scoala gimnaziala din Ilovat, unde invata in total 379 de elevi.

Scolile si gradinitele din judetul Arges raman inchise marti si miercuri: cursuri suspendate pentru toti elevii

Autoritatile judetene au hotarat astazi ca marti, 10 ianuarie, si miercuri, 11 ianuarie 2017, unitatile din invatamantul preuniversitar gradinite, scoli si licee) din Arges sa fie inchise.

Gabriela Firea: Scolile si gradinitele din Capitala ar putea fi inchise si miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri, avand in vedere conditiile meteo, transmite Agerpres.

27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

27 de localitati din judetul Constanta erau, duminica la ora 08. 00, nealimentate total sau partial cu energie electrica, potrivit unei situatii transmise de E-Distributie Dobrogea.

Cursurile din invatamantul preuniversitar suspendate marti, 10 ianuarie

La propunerea Inspectoratului Scolar Judetean Brasov,Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca marti, 10 ianuarie, sa fie suspendate cursurile in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitardin judetul Brasov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )