Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Scolile si gradinitele din Capitala ar putea fi inchise si miercuri

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Scolile si gradinitele din Capitala ar putea fi inchise si miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri, avand in vedere conditiile meteo, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Cursurile scolilor din Bucuresti si Ilfov se vor relua miercuri, cu doua zile intarziere

Cursurile in unitatile scolare din Municipiul Bucuresti si din judetul Ilfov se vor relua miercuri, nu luni, cu doua zile mai tarziu decat era programat initial, a anuntat, vineri seara, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni si marti nu vor fi deschise scolile si gradinitele in Bucuresti si in judetul Ilfov, din cauza conditiilor meteo.

Gabriela Firea: Gradinitele, scolile si liceele vor fi inchise luni si marti in Capitala si in judetul Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Gabriela Firea: Este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri din cauza conditiilor meteorologice extreme.

Gabriela Firea: Studentii din doua universitati nu fac ore in Bucuresti, luni si marti. Pentru toate scolile, suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi si miercuri

Cursurile de la Universitatea Politehnica si de la Universitatea de Agronomie din Bucuresti sunt suspendate, luni si marti, in Bucuresti, din cauza codului galben, a anuntat sambata primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Primarita Gabriela Firea a gasit vinovatii pentru haosul din Bucuresti: A demis conducerea RATB si l-a inlocuit pe directorul Regiei cu un consilier PSD. PNL sustine ca este o vendeta interna a social-democratilor, iar USR o acuza pe Firea ca nu a prezent

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a revocat conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), la cererea primaritei Gabriela Firea. Ea a acuzat Regia ca nu a eliberat statiile de autobuz. Noul director al RATB este un consilier general al PSD. PNL si USR s-au opus revocarii membrilor Consiliului de Administratie al Regiei, acuzand ca este o vendeta.

Gabriela Firea a luat peste picior conducerea RATB: Sefii au intarziat un an si jumatate depunerea planurilor de management si administrare. Probabil scriu si acum la ele, din concediu... (VIDEO)

Scandal la sedinta Consiliului General al Capitalei! Primarul Gabriela Firea a trecut la masuri dure in ceea ce priveste conducerea RATB. Firea considera ca singura institutie care nu si-a facut datoria a.

RECEPTIE, SUNT GABRIELA FIREA! Primarul Capitalei ia luat la rost pe reprezentantii de sector cu privire la deszapezire (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a luat pulsul Bucurestiului, vineri dimineata. Edilul a stat de vorba cu toti responsabilii de sector pentru a se asigura traficul se desfasoara in conditii.

Gabriela Firea DEMITE conducerea RATB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca a decis sa demita conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), din cauza felului in care a fost gestionata situatia.

Gabriela Firea: Am convocat CGMB pentru demiterea Consiliului de Administratie al RATB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru sambata dimineata, pentru a supune dezbaterii si aprobarii consilierilor generali demiterea Consiliului de Administratie al RATB, pentru neindeplinirea sarcinilor. UPDATE Ciprian Ciucu: Demiterea CA al RATB, decizie de PR sau reglare de conturi in PSD Bucuresti. Liberalii nu se vor prezenta la sedinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2398 seconds )