Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea de Apel Bacau a decis eliberarea sub control judiciar a primarului Romeo Stavarache

Antena3 Antena3,
Curtea de Apel Bacau a decis eliberarea sub control judiciar a primarului Romeo Stavarache

Instanta Curtii de Apel Bacau a decis, joi seara, eliberarea imediata, sub control judiciar, a primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache, precum si a celor doi oameni de afaceri, Liviu Goian si Liviu. continuă pe Antena3

UPDATE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, Curtea de Apel .

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost eliberat. Liberalul va fi cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost eliberat ca urmare a solutiei date de judecatorii Curtii de Apel Bacau care au impus masura controlului judiciar la domiciliu, singurele restrictii fiind incetarea luarii legaturii cu ceilalti inculpati, potrivit avocatului Cristian Cojocaru.

UPDATE VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache (PNL), va fi cercetat sub control judiciar. DNA sustine ca Stavarache a luat mita 2,3 miloane de lei si 260.000 de euro

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL) a fost retinut, joi, de procurorii DNA pentru 24 de ore, pentru luate de mita, dar a a fost eliberat joi seara. Stavarache este acuzat de procurori de 5 infractiuni de luare de mita intre 2008 - 2011, perioada in care ar fi primit 2,3 milioane de lei si 260. 000 de euro de la cateva societati comerciale si asociatii sportive. In aprilie 2014, Stavarache a fost trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar, legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern. UPDATE Ora 22:30 Romeo Stavarache a parasit arestul DNA joi seara si va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )