Libnet.ro
UNICEF

14:30

Curtea Constitutionala va relua, vineri, discutia privind legea eliminarii celor 102 taxe, inclusiv a celei radio-tv

România Liberă România Liberă,
Curtea Constitutionala va relua, vineri, discutia privind legea eliminarii celor 102 taxe, inclusiv a celei radio-tv

Curtea Constitutionala va dezbate, vineri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea PSD prin care se urmareste eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, dupa ce dosarul a fost amanat in sedinta de miercuri. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala discuta vineri din nou legea privind eliminarea celor 102 taxe, inclusiv a celei radio-tv

Curtea Constitutionala dezbate, vineri, sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis impotriva legii PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, dupa ce dosarul a fost amanat in sedinta de miercuri.

CCR reia, vineri, discutia pe Legea lui DRAGNEA, care elimina 102 taxe

Curtea Constitutionala a Romaniei va relua vineri, 16 decembrie, dezbaterea sesizarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul Legii lui Dragnea, privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru mo.

Curtea Constitutionala a Romaniei decis: legea eliminarii celor 102 taxe nefiscale este constitutionala. Actul normativ merge la promulgare

Curtea Constitutionala va dezbate, vineri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea PSD prin care se urmareste eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, dupa ce dosarul a fost amanat in sedinta de miercuri.

Curtea Constitutionala a formulat sase adrese catre Parlament privind legislatia electorala. Preotii ar putea fi sanctionati penal pentru implicare in campanii

In Hotararea privind confirmarea rezultatelor alegerilor prezidentiale si a validarii mandatului presedintelui Republicii Moldova din 13 decembrie, Curtea Constitutionala a formulat sase adrese catre Parlament in vederea eliminarii lacunelor din legislatia electorala si cea conexa.

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca Legea privind salarizarea bugetarilor este constitutionala. Reactia lui Liviu Dragnea: Am incredere ca presdintele Iohannis va promulga actul normativ cat mai repede

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile depuse de guvern si de Partidul National Liberal PNL) cu privire la legea care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta, miercuri, sesizarea privind salarizarea bugetarilor

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile depuse de guvern si de Partidul National Liberal PNL) cu privire la legea care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

Curtea Constitutionala decide astazi privind validarea mandatului presedintelui

Curtea Constitutionala se convoaca marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta are loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis: mandatul de presedinte al lui Dodon a fost validat UPDATE

Curtea Constitutionala s-a convocat marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta a avut loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului. in urma intrunirii, mandatul lui Dodon a fost validat.

Curtea Constitutionala l-a confirmat pe Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova, in ciuda cererii Maiei Sandu pentru invalidarea turului doi al alegerilor |Analiza DW

Curtea Constitutionala l-a confirmat, marti, in funtia de presedinte al Republicii Moldova pe pro-rusul Igor Dodon, iar pe 23 decembrie, la Chisinau, va avea loc ceremonia de investitura, scrie corespondentul Deutsche Welle Chisinau, Vitalie Calugareanu.

Curtea Constitutionala din Spania blocheaza organizarea unui referendum pentru independenta Cataloniei

Curtea Constitutionala a blocat miercuri o rezolutie initiata de legislativul catalan prin care se cerea organizarea in septembrie 2007 a unui referendum pentru castigarea independentei. Premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )