Libnet.ro
UNICEF

07:00

Curtea suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Curtea suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de de coruptie, alaturi de fosta lui sotie si de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, dispunand inceperea procesului. Hotararea este definitiva. continuă pe Adevărul

Instanta suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul liderului PSD, Liviu Dragnea

Judecatorii de la ICCJ au decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, cauza in care este cercetat alaturi de fosta sa sotie, dispunand inceperea procesului.

Curtea Suprema din SUA a dat castig de cauza Samsung intr-un proces cu Apple privind designul telefoanelor

Curtea Suprema din Statele Unite a dat castig de cauza Samsung intr-un proces cu Apple intens urmarit, anuland o decizie a unei Curti de Apel potrivit careia compania sud-coreeana trebuie sa plateasca penalitati de 399 de milioane de dolari pentru ca.

Curtea Suprema din Polonia a refuzat sa redeschida procedura de extradare a regizorului Roman Polanski in Statele Unite

Curtea Suprema din Polonia a refuzat, marti, sa redeschida procedura de extradare a cineastului franco-polonez Roman Polanski in Statele Unite, unde este urmarit pentru violarea unei minore in 1977.

Instanta suprema a decis ca procurorii DNA au administrat corect probele in dosarul lui Sebastian Ghita: Dispune inceperea judecatii

Un judecator de Camera Preliminara de la Curtea Suprema a decis marti ca procesul in care deputatul Sebastian Ghita este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fostul sef al Politiei Judetene Prahova Viorel Dosaru, fostul sef al DGA Prahova Constantin Ispas si de Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, fosti procurori-sefi ai Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, poate incepe. Decizia este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )