Libnet.ro
UNICEF

15:46

CUTREMUR MONDEN! Vedeta PRO s-a calugarit iN SECRET! Fanilor nu le-au venit sa creada cand au vazut-o la manastire (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Vedeta PRO s-a calugarit iN SECRET! Fanilor nu le-au venit sa creada cand au vazut-o la manastire (FOTO)

Cutremur monden! Theodora Videscu, o prezenta activa in televiziunea din Romania, a luat decizia de a se calugari in mare secret. Vedeta a lucrat nu mai putin de 15 ani la Televiziunea Romana, la Pro TV. continuă pe B1

Secretul TERIBIL al lui SMILEY! S-a aflat ce face vedeta PRO TV in absenta Ginei Pistol! Asta e prea de tot

Celebrul cantaret Smiley ascunde un secret teribil. De cativa ani, artistul mergea sa se roage la muntele Athos. Am fost crescut in traditia ortodoxa. imi pastrez traditiile romanesti SOC.

CUTREMUR monden! IULIA VANTUR, in pericol! SALMAN KHAN a facut anuntul in lacrimi! DIN PACATE...

Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii. Aflata zilele acestea in vacanta in Bali, Iulia Vantur a fost trezita din somn in zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe.

CUTREMUR MONDEN! Cum pacatuieste OANA ROMAN! Menajera a prins-o in fapt! Asta e prea de TOT

Oana Roman a povestit un episod amuzant din viata ei. in trecut vedeta obisnuia sa participe la petrecerile organizate de Nicu Gheara unde castiga la tombole premii ce constau in jucarii sexuale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )