Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cutremur puternic in urma cu scurt timp. Mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in urma cu scurt timp. Mai multe persoane au fost ranite

Un cutremur cu magnitudinea 5,1 a avut loc, sambata, in vestul Iranului, a anuntat televiziunea iraniana. Cel putin opt persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Stire in curs de. continuă pe Antena3

INCENDIU PUTERNIC LA CURTEA DE ARGES! Mai multe persoane, EVACUATE! (VIDEO)

Incendiu puternic, miercuri seara, la Curtea de Arges. Potrivit MDI TV, ard mai multe baraci unde locuiau sase familii. Cel putin 12 persoane au fost evacuate, doi oameni avand nevoie de ingrijiri.

Accident grav pe DN 1. Mai multe persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

Un accident grav de circulatie s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 14+500, la iesirea din localitatea Otopeni, Judetul Ilfov. Doua masini au fost implicate in incident, iar in urma.

S-a urcat intr-un avion, iar la scurt timp a constatat ca era singurul pasager. Apoi a aflat adevarul

S-a urcat intr-un avion, iar in scurt timp avea sa constate ca este singurul pasager. Ce se intamplase de fapt? Zborul initial din Rochester, New York, catre Washington DC. a fost anulat, i.

Astronomul roman care a descoperit mai multe stele variabile. Formeaza astrofizicieni si recupereaza asteroizi pierduti de sub observatie

Ovidiu Tercu, muzeograf si astronom la Observatorul Astronomic Galati,este pasionat de mic copil de astronomie. A crescut construind avioane si nave, iar constructia telescopului de la Observatorul Astronomic din Galati s-a facut dupa indicatiile sale, in prezent fiind chemat in calitate de expert pentru realizarea unor obiective similare in mai multe orase mari ale tarii.

UPDATE Ceata densa pe mai multe drumuri din Buzau, Vaslui si Vrancea; politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie prudenti

Traficul rutier pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Vaslui si Vrancea se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, in conditii de ceata densa, informeaza Centrul Infotrafic.

Echipamente de ultima generatie pentru mai multe spitale din Capitala si din alte judete

Mai multe spitale din Capitala si din tara care nu sunt dotate cu echipamente de ultima generatie pentru investigatii vor primi astfel de aparatura. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, care va semna, marti, un acord in acest sens.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, astazi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, joi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va fi.

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura

Liniile tramvaielor 16, 1 si 32 vor avea culoar unic in acest an, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Ea a spus ca, in vederea fluidizarii circulatiei in Bucuresti, va continua programul de culoar unic pentru tramvai pe mai multe linii, vor continua o serie de proiecte demarate anul trecut, ce vizeaza extinderea si supralargirea unor pasaje, demararea lucrarilor pentru altele noi, precum si constructia de parcari.

Gabriela Firea: In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica, Pasaj Petricani, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care extindere si supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica cu Colentina, Pasaj Petricani -Bucuresti Nord, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta, Pasaj spre cartierul Henry Coanda, largire si reabilitare Pod CF Constanta, a anuntat miercuri, primarul general Gabriela Firea. Aceasta declarat ca vor continua si proiectele deja incepute: Pasaul Ciurel, largire Fabrica de Glucoza, parkride Cora Pantelimon, Pasaj Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )