Libnet.ro
UNICEF

06:30

CUTREMUR in showbiz: A fost iNJUNGHIAT chiar pe scena! in ce stare se afla ACTORUL IUBIT de milioane de romani... (VIDEO SOCANT)

B1 B1,
CUTREMUR in showbiz: A fost iNJUNGHIAT chiar pe scena! in ce stare se afla ACTORUL IUBIT de milioane de romani... (VIDEO SOCANT)

Actorul Simon Yam a fost injunghiat chiar in timp ce se afla pe scena, la un eveniment organizat in provincia Guangdong, din sudul Chinei, noteaza Reuters, citat de stirescu. ro. Actorul de 64 de ani a fost. continuă pe B1

Un politist a fost injunghiat dupa ce a intervenit la aplanarea unui scandal

Un politist din Timis care a intervenit pentru aplanarea unui scandal intr-un bar a fost injunghiat .

Incident socant intr-o frizerie! Un barbat care s-a dus la tuns a fost injunghiat in gat

Un barbat, care s-a dus la frizerie, a fost acoperit de sange pe totul corpul dupa ce un individ l-a injunghiat in timp ce se tundea. Atacatorul a intrat in frizeria din New York, a inchis usa dupa el.

O noua alerta in Timis. Un politist a fost injunghiat in timpul unei interventii

Incident grav in Timis. Un politist care a intervenit sa aplaneze un scandal la un birt. Agentul a fost atacat cu cutitul si injunghiat. Politistul a mers impreuna cu colegul sau sa potoleasca spiritele.

David Trezeguet, fara permis de conducere, dupa ce a fost prins in Italia conducand in stare de ebrietate

Fostul fotbalist francez David Trezeguet a ramas fara permis de conducere, miercuri seara, la Torino, dupa ce a fost prins conducand in stare de ebrietate, relateaza Gazzetta dello Sport.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )