Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cuvinte romanesti pe care nu le inteleg cei mai multi romani. Ce sunt papusii si de ce poate fi Banatul fruntas la numarul de sloguiti

Adevărul Adevărul,
Cuvinte romanesti pe care nu le inteleg cei mai multi romani. Ce sunt papusii si de ce poate fi Banatul fruntas la numarul de sloguiti

Recunoscuti in toata tara pentru mandria lor, banatenii au un motiv serios sa fie falosi: graiul banatean. Extrem de bogat si diversificat, graiul banatean, care difera de la o zona la alta a Banatului incanta urechile celor care il aud pentru prima data si le trezeste puternice sentimente celor care s-au mutat de la sat, la oras, de exemplu. continuă pe Adevărul

Iuga, PwC: Parem blestemati. Avem cele mai proaste drumuri, desi alocam cei mai multi bani din PIB. Fata de perioada imparatului Traian nu prea am evoluat

Ultima data cand am fost cu masina acasa, la Satu Mare, a trebuit sa opresc la un service in Targu Mures sa imi schimb bucsele. La cateva luni dupa, la intrarea in Targoviste am nimerit intr-o groapa nesemnalizata si mi-am distrus iar roata fata stanga. Partea buna e ca eu mi-am reparat masina, dar cea proasta e ca tocmai am aflat ca fata de perioada in care ne faceau romanii drumuri, nu am evoluat cine stie ce. Si sa va spun de ce.

Veste buna pentru fani. Cei mai buni tenismeni romani vor face echipa, in aprilie, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Programat in perioada 18-24 aprilie, turneul bucurestean va oferi fanilor ocazia de a-i vedea jucand impreuna pe cei mai buni tenismeni romani.

Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Persoanele in varsta sunt cei mai numerosi, dar si cei mai bogati investitori ai fondurilor administrate de Erste Asset Management, a declarat Mihnea Barbulescu, directorul de vanzari al companiei. Varstnicii au plasamente in valoare de 2,2 miliarde.

Perchezitii la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne. Antrefrig ar fi adus statului un prejudiciu de 21 de milioane de lei

Peste 150 de politisti efectueaza, sub supravegherea procurorilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, perchezitii la 53 de adrese ale unuia dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova.

Pechezitii in Bucuresti si 7 judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, informeaza Digi24.

Domeniile in care ai toate sansele sa-ti intalnesti un partener de viata cu acelasi job: agricultura si domeniul medical cupleaza cei mai multi colegi de munca

In ce domeniu trebuie sa lucrezi pentru a-ti gasi jumatatea la locul de munca ni se dezvaluie de catre compania americana Priceonomics, iar doua dintre profesiile in care oamenii amesteca afacerile cu placerea sunt in agricultura si medicina.

100 de minute: Dosarele din sertarele DNA care dinamiteaza scena politica in 2016

Laura Codruta Kovesi s-a laudat astazi, la prezentarea bilantului DNA, cu un numar record de demnitari si functionari publici anchetati si trimisi in judecata, cei mai multi din istoria institutiei. Si a.

Tot mai multi migranti vor sa intre ilegal din Serbia in Ungaria

Numarul migrantilor care incearca sa intre ilegal in Ungaria din Serbia este in crestere, in timp ce politia a retinut 110 persoane pe zi, in medie, in ultimele 10 zile, a afirmat sambata consilierul premierului ungar pe probleme de securitate interna.

AEP: Peste 32.500 de persoane vor sa fie experti electorali, insa e nevoie de mai multi. Sunt localitati neacoperite

Aproape 32. 500 de persoane au depus cereri pentru a face parte din Corpul expertilor electorali, insa e nevoie de peste 37. 000 de astfel de experti, fiind localitati in care nimeni nu a facut vreo cerere in acest sens, anunta Autoritatea Electorala Permanenta.

Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Prezentatorul german de televiziune Peter Lustig a murit la varsta de 78 de ani. Timp de 25 de ani, el a fost gazda unui program TV dedicat educatiei copiilor, relateaza dw. com. Show-ul pe care il prezenta el se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )