Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Prezentatorul german de televiziune Peter Lustig a murit la varsta de 78 de ani. Timp de 25 de ani, el a fost gazda unui program TV dedicat educatiei copiilor, relateaza dw. com. Show-ul pe care il prezenta el se. continuă pe Antena3

Pechezitii in Bucuresti si 7 judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, informeaza Digi24.

Tatarusanu, laudat de un fost mare international italian: Este unul dintre cei mai buni portari din Serie A

Ciprian Tatarusanu, portarul Fiorentinei si al echipei nationale, ajuns la 30 de ani, este considerat a fi unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Serie A la ora actuala.

Perchezitii la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne. Antrefrig ar fi adus statului un prejudiciu de 21 de milioane de lei

Peste 150 de politisti efectueaza, sub supravegherea procurorilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, perchezitii la 53 de adrese ale unuia dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova.

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Perchezitii la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne din Romania. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 21 de milioane de lei

Peste 150 de politisti fac miercuri 53 de perchezitii la adrese din Capitala si din sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala, inselaciune si spalare de bani in care prejudiciul a fost estimat la peste 21 de milioane de lei.

Sfarsitul domnitorului Petru Cercel. Urat de boieri, a fost unul dintre cei mai culti conducatori ai Tarii Romanesti

Petru Cercel a fost domn al Tarii Romanesti 29 aug. /8 sept. 1583 6/16 apr. 1585), fiind fiul nelegitim al lui Patrascu cel Bun. A calatorit prin Europa ajungand in 1579, la curtea regelui Frantei, Henric III. in iunie 1583, cu sprijinul diplomatic al acestuia si in urma platii unor sume imense de bani, este numit domn, iar la 29 aug. /8 sept isi facea intrarea in Bucuresti.

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,.

Livrarile DPD Romania, cu peste o treime mai mari fata de 2014

Volumul livrarilor efectuate in 2015 de DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, a crescut cu 33% fata de anul precedent, iar business-ul companiei s-a majorat cu circa 23%, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

Eurovision 2016: Florena, la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre ce inseamna sa fii cea mai tanara semifinalista a Selectiei Nationale

Florena, unul dintre cei 12 semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a dezvalui ce pregateste pentru show-ul live, dar si pentru a vorbi despre cum a decis sa se inscrie in concurs si de ce isi doreste sa reprezinte Romania la Stockholm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )