Libnet.ro
UNICEF

23:45

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina. continuă pe Ziarul Bursa

FOTOGALERIE In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru pasarile salbatice. Cum se construieste o hranitoare si ce seminte prefera pasarile

In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru speciile de pasari salbatice care ierneaza aici. In total, vor fi instalate 30 de hranitori, cel mai mare numar existent intr-un oras din tara, iar actiunea face parte dintr-un proiect al Societatatii Ornitologice Romane. Daca va plac micutele zburatoare si vreti sa le ajutati sa treaca iarna, puteti pune si voi hranitori pentru pe pervaz sau in gradina. Ornitologii explica cum sa le confectionati si ce hrana prefera pasarile.

Timbrul de mediu 2016: desi formula de calcul a ramas la fel ca in 2015, romanii platesc mai mult

Desi formula de calcul a timbrului de mediu a ramas neschimbata, romanii vor plati mai mult decat in 2015. Motivul? Valoarea in lei a taxei este stabilita pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie din.

Imbunatateste reputatia companiei pentru a vinde mai mult

Cei mai multi antreprenori se straduiesc sa-si imbunatateasca in permanenta rata de conversie. insa aceasta procedura de optimizare nu este probabil cel mai usor lucru de realizat.

Cand vor avea loc simularile examenelor nationale de anul acesta

Simularile examenelor nationale de anul avesta vor avea loc in perioada 22 - 24 februarie, pentru elevii de clasa a VIII-a, iar elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor sustine simulari intre 7 si 10 martie, a transmis, vineri, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

Un dinozaur de marimea unui caine ar putea fi cel mai vechi din Jurasic

Un dinozaur de mici dimensiuni ar putea fi cel mai vechi din perioada Jurasica.

Barometrul increderii: Guvernul, institutia cu cel mai mic grad de credibilitate

Barometrul Edelman al increderii arata ca, pentru al cincelea an consecutiv, guvernul ramane institutia cu cel mai mic grad de credibilitate, astfel ca oamenii au mai multa incredere in cineva ca ei, decat intr-un CEO sau intr-un un angajat oficial.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

Florin Talpes, Bitdefender: Cu cat devenim mai mari, cu atat crestem procentual mai mult. Este ceva atipic

Bitdefender, cel mai mare producator local de solutii de securitate informatica si unul dintre principalii jucatori globali, avanseaza procentual pe masura ce creste, ceea ce este un lucru atipic, a declarat pentru Wall-Street. ro, Florin Talpes,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )