Libnet.ro
UNICEF

19:00

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Playtech Playtech,
Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in []. continuă pe Playtech

Google Street View lanseaza turul virtual al Camerei Deputatilor

Camera Deputatilor si Google au lansat joi platforma online pentru turul virtual al Palatului Parlamentului, printr-un parteneriat gratuit, initiativa apartinand unui roman din diaspora, angajat al Google Irlanda.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de.

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani

Economia Chinei, a doua ca marime din lume, a inregistrat o incetinire puternica in 2015, la o crestere de 6,9%, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani, iar semnele de revenire sunt reduse, relateaza MarketWatch.

Google a pus Palatul Parlamentului pe Street View

Google anunta lansarea de noi colectii romanesti pe platforma Google Cultural Institute. Incepand din aceasta saptamana, cladirea Palatului Parlamentului din Bucuresti poate fi vizitata prin intermediul imaginilor Street View de orice persoana de pe glob conectata la internet. Este un parteneriat gratuit prin care incercam sa crestem numarul de vizitatori in Casa Poporului, astfel incat intretinerea sa fie mai putin costisitoare pentru statul roman, a spus Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Imaginile au fost culese in marte 2015/.

APT Group: Cel mai bine platit angajat a primit in 2015 un salariu de 3.500 de euro

Sefii din companiile de IT se numara printre angajatii cei mai rasfatati din economia romaneasca. Acest lucru o arata si datele companiei de recrutare APT care a recrutat anul trecut pentru un post de top management intr- o companie de tehnologie,.

Topul actiunilor care au rezistat cel mai bine tavalugului de pe burse din ianuarie

Nici macar o singura actiune dintre cele mai tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu reuseste in acest an sa se mentina pe plus, prabusirea petrolului si a pietelor financiare internationale fiind resimtita din plin si pe BVB. Care sunt.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

Barometrul increderii: Guvernul, institutia cu cel mai mic grad de credibilitate

Barometrul Edelman al increderii arata ca, pentru al cincelea an consecutiv, guvernul ramane institutia cu cel mai mic grad de credibilitate, astfel ca oamenii au mai multa incredere in cineva ca ei, decat intr-un CEO sau intr-un un angajat oficial.

FOTO. Cum arata cel mai scump stadion din lume, care costa 2,6 miliarde de dolari

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )