Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dacia accelereaza in Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia accelereaza in Marea Britanie

Vanzarile de autoturisme Dacia noi in Marea Britanie au crescut anul trecut cu 39,1% in comparatie cu 2013, la 23. 860 unitati, desi marca romaneasca a inregistrat o scadere de 26,5% in luna decembrie fata de aceeasi luna din 2013, pe o piata in urcare. continuă pe Wall-Street Ro

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia, crestere de 40% in 2013

Vanzarile de autoturisme Dacia noi in Marea Britanie au crescut anul trecut cu 39,1% in comparatie cu 2013, la 23. 860 unitati.

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut cu 40% in Marea Britanie si cu 7,5% in Germania

Vanzarile de autoturisme Dacia noi in Marea Britanie au crescut anul trecut cu 39,1% in comparatie cu 2013, de la 17. 146 unitati la la 23. 860 unitati, in vreme ce inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au crescut cu 7,5% anul trecut comparativ cu 2013, la 48. 907 unitati.

MAREA BRITANIE: Unitatile de invatamant, inclusiv gradinitele, obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Presa din Marea Britanie sustine ca angajatii gradinitelor vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, se arata intr-o strategie de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de Interne, relateaza The Independent. Aceasta regula, care vizeaza de asemenea angajatii scolilor, colegiilor, universitatilor, inchisorilor si spitalelor, are ca scop sa impiedice oamenii sa fie implicati in terorism.

Starbucks lanseaza pe piata americana o bautura care face senzatie in Marea Britanie si Australia

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, a inceput sa vanda pe piata americana un nou tip de bautura, deosebit de populara in randul consumatorilor din Australia si Marea Britanie, scrie Business Insider .

Starbucks lanseaza pe piata americana o bautura care face senzatie in Marea Britanie si Australia

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, a inceput sa vanda pe piata americana un nou tip de bautura, deosebit de populara in randul consumatorilor din Australia si Marea Britanie, scrie Business Insider .

Metoda lor a dat gres. Saptesprezece imigranti care incercau sa ajunga in Marea Britanie, gasiti intr-un camion

Saptesprezece imigranti, intre care 16 minori, care incercau sa intre ilegal in Marea Britanie au fost descoperiti marti, in nordul Frantei, intr-un camion-cisterna incarcat cu talc, au anuntat.

Jignire adusa imigrantilor de Marea Britanie de PRIMARUL Londrei: Societatea britanica a fost balcanizata

Toata lumea care traieste in Marea Britanie trebuie sa poata vorbi limba engleza si ar trebui sa se renunte la asa-numita practica multi-culty de a traduce informatii in alte limbi, a cerut primarul.

Primarul Londrei: Toata lumea din Marea Britanie ar trebui sa vorbeasca engleza

Primarul Londrei, Boris Johnson, a declarat marti in cadrul unei emisiuni ca toata lumea care traieste in Marea Britanie ar trebui sa poata vorbi limba engleza. Totodata, s-a declarat nemultumit de balcanizarea societatii britanice, potrivit Daily Mail.

Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, laudat intr-un editorial din The Guardian

Un editorial publicat in The Guardian ironizeaza modul in care romanul a fost primit si privit apoi in Marea Britanie, si lauda felul in care acesta s-a descurcat si faptul ca isi doreste sa se intoarca acasa.

Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Actorul Eddie Redmayne a fost numit cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie, de catre revista GQ.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )